Για να βγάλω άδεια κτηνοτροφικής εγκατάστασης, τελικά ποια δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκομίσω; Υπάρχει μεγάλη σύγχυση στις υπηρεσίες και όπου έψαξα βρήκα διαφορετικά πράγματα.ypiresies_ktinotrofia

Για το θέμα αυτό πρόσφατα παρουσιάσαμε αναλυτικό οδηγό. Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό κείμενο, όπου περιγράφουμε λεπτομερώς το τι ισχύει για κάθε κατηγορία ΕΔΩ. Προσοχή όμως: Στο κείμενο αυτό καταγράφονται τα δικαιολογητικά που ζητά ο μελετητής, εν προκειμένω η Ένωση, ώστε να ετοιμάσει το φάκελο που στη συνέχεια θα κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία. Πριν από οποιαδήποτε κίνηση και πριν ξεκινήσετε τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών, θα πρέπει, για να μην τρέχετε άδικα, να ενημερωθείτε απ’ ευθείας απ’ τον αρμόδιο υπάλληλο του Συνεταιρισμού, τον κ. Κοτρολό, ο οποίος και θα εξετάσει τα δεδομένα της δική σας περίπτωσης και θα σας πει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Το ίδιο συμβουλεύουμε κάθε παραγωγό που θέλει να νομιμοποιήσει την εγκατάστασή του ή να δημιουργήσει νέα, καθώς υπάρχουν ένα σωρό ιδιαιτερότητες και στην ουσία κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2641.0.69027.