Συνάδελφοι αγρότες,

Το Συμβούλιο της Ένωσης Αγρινίου, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, αποφάσισε την παροχή μιας ακόμη υπηρεσίας προς όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού και ευρύτερα προς το σύνολο του αγροτικού πληθυσμού της περιοχής.

Μια πλήρους θεματολογίας ιστοσελίδα, με ειδήσεις, ρεπορτάζ και πληροφορίες χρηστικές για τους αναγνώστες παραγωγούς, με όλες τις εξελίξεις που αφορούν άμεσα τον αγροτικό χώρο και με συνεχή ροή ενημέρωσης για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού.

Η Ένωση Αγρινίου, υπερασπιζόμενη σταθερά και έμπρακτα τον αγρότη της περιοχής και το εισόδημά του, φιλοδοξεί μέσω της ολοκληρωμένης πληροφόρησης για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον παραγωγό, να αποτελέσει το πεδίο έκφρασης των δικών του απόψεων και να γίνει το πολυχρηστικό εργαλείο που θα διευκολύνει και θα αναβαθμίσει ακόμη και σε καθαρά πρακτικό επίπεδο την ίδια του την εργασία.

Η ενημέρωση, άλλωστε, υπήρξε ανέκαθεν βασικός τομέας των δραστηριοτήτων όλων των υπηρεσιών μας. Χωρίς υπερβολή, είναι εκατοντάδες οι αγρότες που καθημερινά έρχονται στα γραφεία να ρωτήσουν για ημερομηνίες, προγράμματα, δικαιολογητικά, μεθόδους καλλιέργειας, τεχνικές κτλ. Και τα γραφεία μας παραμένουν πάντα ανοιχτά, με το σύνολο των μελών διοίκησης και των εργαζομένων να είμαστε στη διάθεσή τους. Είμαστε βέβαιοι, όμως, ότι η ιστοσελίδα αυτή, στην ανανεωμένη πλέον, σύγχρονη και λειτουργική εκδοχή της,  θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να διαμορφώσουμε μια νέα συνθήκη αμφίδρομης επικοινωνίας μαζί σας. 

Κουτσουπιάς Θωμάς