Το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας δέχεται αιτήσεις για υποτροφίες για το «International Expert Course in Virgin Olive Oil Tasting» που διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο της Jaén (Ισπανία).

Σκοπός της εκπαίδευσης είναι η εκμάθηση των θεωρητικών βάσεων της οργανοληπτικής αξιολόγησης του παρθένου ελαιολάδου, η μεθοδολογία που ακολουθείται και η ενίσχυση των γευστικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων.

Επαγγελματίες από χώρες μέλη του ΔΣΕ με τουλάχιστον πενταετή εμπειρία σε ελαιουργεία, ποιοτικό έλεγχο ελαιολάδου ή έρευνα για το ελαιόλαδο, μπορούν να υποβάλουν αίτηση. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 19 Δεκεμβρίου 2024, στη Jaén

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης για υποτροφία είναι η Κυριακή 7 Απριλίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δείτε ΕΔΩ.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος και πλήρωσης των κριτηρίων που απαιτούνται, παρακαλούμε όπως αποστείλετε στην Δ/νση Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: pkylidi@minagric.gr το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 μέχρι το πέρας εργασιών, την σχετική αίτηση και όλα τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να αξιολογηθεί και να υποστηριχτεί η υποψηφιότητα στο Δ.Σ.Ε.

Εττικέτες:
ελαιόλαδο