Η φωνή του αγρότη


ΔΕΟΠΕΛ για ελιές Καλαμών: Να σταματήσουν οι ιδεοληψίες

Με ανακοίνωσή της η Γενική Συνέλευση των μελών της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς (ΔΕΟΠΕΛ) επιχειρεί για πολλοστή φορά να θέσει προ των ευθυνών της την κυβέρνηση σχετικά με τις «ιδεοληψίες» και την «καφενειακή ενασχόληση» γύρω από το θέμα της ελιάς ποικιλίας Κάλαμων/Καλαμάτα.

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα ελέγχων τηλεπισκόπησης- ξεκίνησαν οι ενστάσεις

Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ κάνει γνωστό ότι σήμερα αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα ελέγχων μέσω τηλεπισκόπησης στα πλαίσια της Βασικής Ενίσχυσης (BPS) και της Ενίσχυσης για Γεωργικές Πρακτικές Επωφελείς για το Κλίμα και το Περιβάλλον (Πρασίνισμα), στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη» για τους γεωργούς που εμπίπτουν σε δείγμα ελέγχου.

Διαβάστε περισσότερα

Σε άνοδο οι εξαγωγές και τον Νοέμβριο

Με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά στοιχεία, όπως η σημαντική ανάπτυξη στις Τρίτες Χώρες και η μείωση του εμπορικού ελλείμματος έκλεισαν οι ελληνικές εξαγωγές τον Νοέμβριο του 2017, οι οποίες συνέχισαν ακάθεκτες την ανοδική τους πορεία.

Διαβάστε περισσότερα

Γρίπη των Πτηνών: Σε εφαρμογή το Πρόγραμμα Επιζωοτιολογικής Διερεύνησης

Με υπουργική απόφαση καθορίζονται οι λεπτομέρειες εφαρμογής του προγράμματος επιζωοτιολογικής διερεύνησης της Γρίπης των Πτηνών στα πουλερικά και στα άγρια πτηνά της Ελλάδας, που θα διενεργηθεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα για θέματα ελαιοπαραγωγής στην Κατοχή Οινιαδών

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτός για 4η συνεχή χρονιά ο Δημοτικός Λαχανόκηπος Αγρινίου

Διαβάστε περισσότερα

Από 1 έως 4 Φεβρουαρίου η AGROTICA 2018

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#