Ανακοινώσεις


Πρόσκληση για προώθηση γεωργικών προϊόντων

Η υποβολή προτάσεων επιχορήγησης για ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης γεωργικών προϊόντων έχει καταληκτική ημερομηνία 28.04.2021.

Αύξηση στις εξαγωγές τυποποιημένου ελληνικού ελαιόλαδου

Εντυπωσιακή καταγράφεται η διαχρονική αύξηση των εξαγωγών επώνυμου τυποποιημένου ελληνικού ελαιολάδου και πυρηνελαίου, κατά την περίοδο των ετών 2002-2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της αρμόδιας Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου (DGTRADE) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που επεξεργάσθηκε ο ΣΕΒΙΤΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα

 

Copa-Cogeca: όχι στον διπλασιασμό του ποσοστού για νέες Άδειες Φύτευσης Αμπέλων

Με επιστολή της προς την Maria do Ceu Antunes υπουργό Γεωργίας της Πορτογαλίας, η οποία έχει αναλάβει την προεδρία από 1/1/2021 στην ΕΕ, οι Copa – Cogeca, μέσω του Γενικού της Γραμματέα Pekka Pesonen, εκφράζουν την αντίθεσή τους σε πρόταση της Commission για αύξηση του ποσοστού χορήγησης Αδειών Φύτευσης από 1% επί των φυτεμένων με αμπέλια εκτάσεων κάθε Κράτους Μέλους, σε 2%.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση της ΚΕΟΣΟE για τη φορολογία των ενισχύσεων στην αναδιάρθρωση αμπελώνων

Στην ανακοίνωση του υφυπουργού Οικονομικών Α. Βεσυρόπουλος, στην οποία επισημαίνεται ότι τα ποσά που χορηγούνται ως ενίσχυση για την αναδιάρθρωση αμπελώνων θεωρούνται εισόδημα, μη φορολογητέο, δεν έχουν αποζημιωτικό χαρακτήρα και συμπεριλαμβάνονται στο όριο των 5.000 ευρώ, από επιδοτήσεις για μετάταξη από το ειδικό στο κανονικό καθεστώς και αντίστροφα, αναφέρεται η ΚΕΟΣΟΕ.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Κρέας κοτόπουλου και χοιρινού χωρίς αντιβιοτικά

Με τη χρήση καινοτόμων στρατηγικών διατροφής και βιοασφάλειας με βάση τα βότανα και φυσικά προσθετικά τροφής.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#