Η Φωνή του Αγρότη


Πληρωμές: 696.596.038,36 ευρώ …νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά

Σήμερα 20/10/2020 ολοκληρώθηκαν από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., με βάση τον προγραμματισμό του και παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας COVID-19, όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την έγκαιρη πληρωμή της προκαταβολής της βασικής ενίσχυσης έτους 2020.

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ για αγρότες

Στο πλαίσιο της προώθησης του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ παρέχονται 5 νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους μέσω της εθνικής δικτυακής πύλης gov.gr (ενότητα Εργασία και Ασφάλιση, υποενότητα Ασφάλιση) και του δικτυακού τόπου του e-ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr (ενότητα Ασφαλισμένοι).

Διαβάστε περισσότερα

 

Ανακοινώσεις


Εκτροπή Αχελώου – Στο ίδιο έργο θεατές

Με τη συμμετοχή όλων των μελών της συνεδρίασε στο Δημαρχείο Αγρινίου η Συντονιστική Επιτροπή των Φορέων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας κατά της εκτροπής του Αχελώου ποταμού στη Θεσσαλία.

Ανακοινώσεις


Πρόγραμμα ύψους 39,6 εκατομμυρίων ευρώ για τη στήριξη παραγωγών

Ελιά Καλαμών, πατάτα, καρπούζι, θερμοκηπιακές καλλιέργειες που επλήγησαν από τον κορονοϊό εντάσσονται στο πρόγραμμα που ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στο επίκεντρο η στρατηγική «Από το αγρόκτημα στο πιάτο»

Το Συμβούλιο της ΕΕ ενέκρινε μια σειρά συμπερασμάτων σχετικά με τη στρατηγική «από το αγρόκτημα στο πιάτο», υποστηρίζοντας τον στόχο της ανάπτυξης ενός ευρωπαϊκού βιώσιμου συστήματος τροφίμων , από την παραγωγή έως την κατανάλωση.

Διαβάστε περισσότερα

 

Κίνδυνος για τους οικότοπους και την βιοποικιλότητα

Η επιδείνωση της κατάστασης των προστατευόμενων οικοτόπων και ειδών συνεχίζεται ακόμα, κυρίως εξαιτίας της εντατικής γεωργίας, της αστικοποίησης, των μη βιώσιμων δραστηριοτήτων δασοκομίας και των αλλαγών στους οικοτόπους γλυκών υδάτων.

Διαβάστε περισσότερα

 

Ανακοίνωση για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης

Σε συμμόρφωση με τις κρατικές οδηγίες και τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID19, καθώς και σε εφαρμογή της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 64450/11-10-2020 (ΦΕΚ 4484 Β’), o Δήμος Αγρινίου ανακοινώνει ότι:

Διαβάστε περισσότερα

 

Για τα λευκά τυριά με την ονομασία “φέτα” στη ρωσική αγορά

Επιστολή Παρατηρήσεων προς αρμόδιους ρωσικούς φορείς σχετικά με τη Διάθεση λευκών τυριών με την ονομασία “φέτα” στη ρωσική αγορά από το Γραφείο ΟΕΥ στη Μόσχα.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Η Δ. Ελλάδα ολοκλήρωσε πρώτη το Πλάνο Ανάπτυξης της Ηλεκτροκίνησης

Με επιτυχία διοργανώθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οι ημερίδες για το Πλάνο Ανάπτυξης της Ηλεκτροκίνησης, που πραγματοποιήθηκαν σε Πύργο και Αγρίνιο, στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα, σε συνεργασία με τους Φίλους Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Επικαιρότητα


Εισφορά αλληλεγγύης: Καταργείται για ένα χρόνο

Προς κατάργηση για ένα έτος βαίνει η εισφορά αλληλεγγύης καθώς η σχετική διάταξη πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#