Η Φωνή του Αγρότη


Βαμβακοκαλλιέργεια: εγκρίθηκε το πρόγραμμα φυτοπροστασίας 2020

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα Γεωργικών Προειδοποιήσεων Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας  της Βαμβακοκαλλιέργειας της Χώρας για την καλλιεργητική  περίοδο έτους 2020, το οποίο περιλαμβάνει είκοσι (20) υποπρογράμματα.

Νέα πληρωμή 1,65 εκατ. ευρώ

Από τις 16/06/2020 έως τις 17/06/2020 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε πληρωμές ύψους 1.649.456,33 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Ακτινίδια: έως τις 31 Ιουλίου αιτήσεις για εξαγωγές στη Νότιο Κορέα

Καθορίστηκε το πλαίσιο της φυτοϋγειονομικής διαδικασίας εξαγωγής ελληνικού ακτινιδίου προς τη Ν. Κορέα των 51 εκατομμυρίων κατοίκων.

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμη η πλατφόρμα myDATA για την ηλεκτρονική τιμολόγηση

Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής υπέγραψαν Κοινή Απόφαση, με την οποία ενεργοποιούν την ψηφιακή διαβίβαση στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων – myDATA.

Διαβάστε περισσότερα

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση

Κωστής Χατζηδάκης: Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων και ιδιαίτερα των νέων- Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για πράσινες μεταφορές στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Η Φωνή του Αγρότη


Ξεκινά η οικονομική εξυγίανση του ΕΛΓΑ

Σε διαβούλευση θα τεθεί, εντός των επομένων ημερών, νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο οποίο θα περιλαμβάνονται και ρυθμίσεις που αφορούν στον ΕΛΓΑ, δήλωσε το πρωί της Τετάρτης (17/6/20) κατά τη διάρκεια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο Υπουργός, Μάκης Βορίδης.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#