Ανακοινώσεις


Η Ελλάδα ανάμεσα στα φιλόδοξα κράτη-μέλη για την Πράσινη Συμφωνία

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης συνυπέγραψε κοινή δήλωση με άλλους 12 Ευρωπαίους ομολόγους του, με την οποία ζητούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή  τη συνέχιση και εντατικοποίηση των προσπαθειών διατήρησης της κλιματικής και περιβαλλοντικής  φιλοδοξίας.

Πάνω από 80 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης λαμβάνοντας υπόψη τις γεωγραφικές δυσχέρειες εξαιτίας του νησιωτικού χαρακτήρα, της μικρής έκτασης και της απόστασης από τις αγορές των νησιών, ενέκρινε την απόφαση της χρηματοδότησης ειδικών μέτρων στήριξης των μικρών νησιών του Αιγαίου Πελάγους.

Διαβάστε περισσότερα

Αποζημιώσεις 18,8 εκατ. ευρώ και Ενισχύσεις 181 χιλ. ευρώ

Αποζημιώσεις ύψους 18.848.000 ευρώ θα καταβάλλει ο ΕΛ.Γ.Α. την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020, σε 7.376 δικαιούχους παραγωγούς, ασφαλισμένους στον Οργανισμό, ως αποζημιώσεις για καταστροφές φυτικού και ζωικού κεφαλαίου του έτους 2019.

Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση από την Περιφέρεια για τις Ελιές Καλαμών

Νεκ. Φαρμάκης: «Ζητάμε να μην γίνει δεκτή η αίτηση ακύρωσης της υπουργικής απόφασης, γιατί θα έχει ολέθριες επιπτώσεις στον πρωτογενή τομέα της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα της Αιτωλοακαρνανίας που είναι η σπουδαιότερη περιοχή παραγωγής».

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Δακοκτονία: 30 προσλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία

Διαγωνισμός προσλήψεων εργατοτεχνικού προσωπικού (παγιδοθέτες) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στο πρόγραμμα δακοκτονίας 2020.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#