Ανακοινώσεις


Αυτά πρέπει να γίνουν για να έχουμε …τομάτες το καλοκαίρι

Επιστολή – παρέμβαση από τη ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ προς τα συναρμόδια υπουργεία με συγκεκριμένες προτάσεις για τα άμεσα μέτρα που χρειάζεται να ληφθούν για τον αγροτικό κλάδο και την πρωτογενή παραγωγή.

Αποτελεσμάτα ελέγχου μέσω τηλεπισκόπησης – Διαχείριση ενστάσεων

Χωρίς ένσταση ο επανέλεγχος σε όλα τα αγοτεμάχια με αίτημα  ενίσχυσης συνδεδεμένων καθεστώτων, που είχαν ευρήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για τα Γεωργικά Φάρμακα

Είχε παραταθεί έως τις 3 Απριλίου έπειτα από απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη με αφορμή τα μέτρα προστασίας που επεβλήθησαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε περισσότερα

Εισφορές ΕΦΚΑ: μέχρι τις 10 Απριλίου για έκπτωση 25%

Αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ τα ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών του Φεβρουαρίου 2020 για 1.213.257 ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά μέτρα για αμπελουργούς ζητά η ΚΕΟΣΟΕ

Την αναγκαιότητα λήψης εθνικών και κοινοτικών πρωτοβουλιών για την στήριξη των Ελλήνων αμπελουργών και των συνεταιριστικών οινοποιείων, μέχρι την αναχαίτιση της κατάρρευσης της οινικής αγοράς ,ζητά με επιστολή  της η ΚΕΟΣΟΕ, από τους υπουργούς ΥπΑAΤρ Μ. Βορίδη και Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα.

Διαβάστε περισσότερα

Η Φωνή του Αγρότη


Το μέλλον των βιολογικών προϊόντων

Από την 1η Ιανουαρίου 2021 οι ισχύοντες κανονισμοί για τα βιολογικά προϊόντα θα τροποποιηθούν. Οι κανόνες θα αντικατοπτρίζουν τη μεταβαλλόμενη φύση αυτού του ταχέως αναπτυσσόμενου τομέα. Στόχος του νέου κανονισμού είναι να εξασφαλιστεί θεμιτός ανταγωνισμός για τους αγρότες και παράλληλα να προληφθεί η απάτη και να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#