Η Φωνή του Αγρότη


Σπάνιες Φυλές: από 5 μέχρι 25 Απριλίου τα παραστατικά

Ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ σχετικά με την υποβολή παραστατικών συμμόρφωσης ειδικών διατάξεων για την 1η πρόσκληση της Δράσης 10.1.09 “Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων”.

Κατανέμονται οι νέες άδειες φύτευσης αμπέλου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης υπέγραψε την απόφαση με την οποία κατανέμονται οι νέες άδειες φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το τρέχον έτος.

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάρια σύγχρονης οινοτεχνίας

Στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ θα υλοποιηθεί Πρόγραμμα Κατάρτισης με τίτλο «Σεμινάρια σύγχρονης οινοτεχνίας, θεωρητικής και πρακτικής αποσταγματοποιίας και παραδοσιακών αποσταγμάτων και κατάρτισης στη γευσιγνωσία».

Διαβάστε περισσότερα

Ευρώπη: Οι 6 προτεραιότητες μέχρι το 2024

Η στρατηγική της ΕΕ, ο ρόλος της στρατηγικής αυτής στον καθορισμό προτεραιοτήτων, και η υλοποίησή της μέσω των διαφόρων πολιτικών της ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Τρία μέτρα του ΥΠΕΝ για την εύρυθμη λειτουργία του κλάδου ενέργειας

Διευρύνεται η παροχή μέσων ηλεκτρονικών συναλλαγών στους καταναλωτές ⇒ Παρατείνονται οι προθεσμίες για υλοποίηση έργων ΑΠΕ ⇒ Κρίσιμες ενεργειακές εταιρείες  θα μπορούν να αγοράζουν απαραίτητα υλικά και ανταλλακτικά από καταστήματα σε αναστολή λειτουργίας.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#