Η Φωνή του Αγρότη


Παρέμβαση για την πρωτογενή παραγωγή και την αγροτική επιχειρηματικότητα

Επιστολή της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μ. Βορίδη, Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα και Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδ. Γεωργιάδη.

Βορίδης: Είμαστε αμείλικτοι στη μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας

Μια σημαντική επιτυχία κατήγαγε η Οικονομική Αστυνομία Βορείου Ελλάδος με τη συνδρομή στελεχών του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου και του Τοπικού Κέντρου Αγροτικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα

Παράταση στη διαβούλευση για την επανεξέταση στα γεωργικά φάρμακα

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν, αποφάσισε την παράταση της δημόσιας διαβούλευσης του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ορθολογική Χρήση των Γεωργικών Φαρμάκων.

Διαβάστε περισσότερα

Σε διαβούλευση το «ερανιστικό» νομοσχέδιο

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με κύριο γνώμονα την απλούστευση και τη βελτίωση των διαδικασιών του Υπουργείου και έχοντας ως βασικό στόχο την απελευθέρωση της παραγωγικής διαδικασίας του αγροτικού τομέα από δυσλειτουργίες και διοικητικές αγκυλώσεις, θέτει σε διαβούλευση το «ερανιστικό» νομοσχέδιο.

Διαβάστε περισσότερα

Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις 348 χιλ. ευρώ

Οι αποζημιώσεις θα καταβληθούν την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020.

Διαβάστε περισσότερα

Κλωνική Επιλογή Αμπέλου

Όροι, προϋποθέσεις, διαδικασία εγγραφής – διαγραφής κλώνων ποικιλιών.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Διασφάλιση της συνεχούς ροής των εμπορευμάτων

Κοροναϊός: η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δίνει πρακτικές οδηγίες για τη διασφάλιση της συνεχούς ροής εμπορευμάτων σε ολόκληρη την ΕΕ μέσω πράσινων λωρίδων κυκλοφορίας.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#