Ανακοινώσεις


ΟΣΔΕ 2020: με την εγγύηση της Ένωσης Αγρινίου

Κατοχύρωσε την επιδότησή σου, με την εγγύηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού που δεκαετίες τώρα είναι δίπλα σου, πραγματικός σύμμαχος και συμπαραστάτης.

Ανακοινώσεις


Έναρξη υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης Έτους 2020

Σήμερα, 28.02.2020 ξεκινά η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης για το 2020, δια της οποίας χορηγούνται όλες οι άμεσες ενισχύσεις, οι ενισχύσεις των μέτρων για τα μικρά νησιά Αιγαίου Πελάγους, καθώς και εκείνες των μέτρων αγροτικής ανάπτυξης που συνδέονται με εκτάσεις ή ζωικό κεφάλαιο.

Αγορές – Στόχοι για 13 αγροτικά προϊόντα

«Στόχος μας να πολλαπλασιάσουμε τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων αφαιρώντας γραφειοκρατικά εμπόδια και προσθέτοντας νέες αγορές», επισήμανε η Φ. Αραμπατζή.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσληψη Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Τ.Ε. στην Ένωση Αγρινίου

Για εργασία στο Τμήμα Φωτοβολταϊκών.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική προσαρμογής του αγροτικού τομέα στην κλιματική αλλαγή

Εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα


Παρέμβαση για ανοιχτές διαδικασίες και διαφάνεια στις νέες συμβάσεις

Κοινή επιστολή από ΓΕΩΤΕΕ, ΣΕΠΕ, ΣΕΚΕΕ και ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ προς υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και πρόεδρο ΟΠΕΚΕΠΕ, στο πλαίσιο της Γεωργίας 4.0.

Ανακοινώσεις


Ένωση Αγρινίου: η Ώρα της Γης πλησιάζει

Ο  Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της WWF και ενώνει τη φωνή του με τα εκατομμύρια των πολιτών και φορέων, που το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 20:30 θα κατεβάσουν τους διακόπτες, σε μια συμβολική και ουσιαστική κίνηση, συνεισφέροντας στην παγκόσμια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#