Γεωργικές Προειδοποιήσεις


Λίπανση-θρέψη της ελιάς: όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η αγωγή λίπανσης πρέπει να στηρίζεται σε προηγηθείσα ανάλυση εδάφους που επαναλαμβάνεται κάθε τρία με πέντε χρόνια και να συνδυάζεται, όπου θεωρείται αναγκαίο, και με φυλλοδιαγνωστική, με στόχο την εξασφάλιση μιας ικανοποιητικής ισορροπίας θρέψης.

Εκπαίδευση νέων κτηνοτρόφων

Με το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά».

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα

Προδημοσίευση που αφορά την πρόσκληση του προγράμματος ΠΕΠ Δυτική Ελλάδα 2014-2020 Δράση 1.δε.1 «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ».

Ξεκινούν οι ανοιξιάτικες καλλιέργειες στο Δημοτικό Λαχανόκηπο

Ο Δήμος Αγρινίου,  με αφορμή την έναρξη του νέου έτους (2020) και  την ανανέωση των καλλιεργειών (ανοιξιάτικες καλλιέργειες) στο Δημοτικό Λαχανόκηπο, προσκαλεί τους πολίτες-δημότες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμπληρώνοντας την αίτηση-δήλωση για παραχώρηση κηποτεμαχίου και προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Αγρινίου.

Διαβάστε περισσότερα

 

Ανακοινώσεις


Ένωση Αγρινίου: Χοροεσπερίδα με Πάνο Καλίδη

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ πραγματοποιεί την ετήσια χοροεσπερίδα του το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, στο εστιατόριο “studio Πιθάρι”, στην οδό Ηρακλείτου στο Αγρίνιο.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#