Ανακοινώσεις


Μείωση επιτοκίου και για το Leasing

Ολοκληρωμένη προσπάθεια από την Ένωση Αγρινίου για τους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων.

Διαβάστε περισσότερα

 

Η Φωνή του Αγρότη


14χίλιαρο: πως θα γίνει η πληρωμή

Εγκύκλιος οδηγιών του ΟΠΕΚΕΠΕ για τη διαδικασία πληρωμής της 1ης δόσης δικαιούχων του υπομέτρου 6.3 «Ανάπτυξη Μικρών Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» του Π.Α.Α. 2014-2020.

Διαβάστε περισσότερα

Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Ιουλίου – Αυγούστου 2019

Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ ολοκλήρωσε την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής Η/Ε από ΑΠΕ μηνός Ιουλίου 2019. Παράλληλα άρχισε η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2019.

Διαβάστε περισσότερα

200,9 εκατ. ευρώ για την προώθηση αγροτικών προϊόντων

Το 2020, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα διαθέσει 200,9 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση δραστηριοτήτων προώθησης των γεωργικών προϊόντων διατροφής της ΕΕ τόσο εντός όσο και εκτός της ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Φωνή του Αγρότη


Ξανά αιτήσεις για το βοήθημα σε πολύτεκνες/τρίτεκνες αγρότισσες

Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τις ενδιαφερόμενες γίνεται μέσω των ΚΕΠ όλης της χώρας και θα έχει διάρκεια έως και 2/12/2019.

Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα


ΚΕΟΣΟΕ: Παρά την αρχική ανησυχία ικανοποιητική χρονιά για τον τρύγο το 2019

Τα γενικά χαρακτηριστικά των καιρικών συνθηκών της αμπελουργικής χρονιάς που διανύουμε με ήπιο χειμώνα  υψηλά ποσοστά βροχοπτώσεων την άνοιξη μέχρι την άνθηση, και την αντίστοιχη απουσία βροχοπτώσεων από τα μέσα Ιουλίου και μετά, συνέβαλλαν στην ανάπτυξη ζωηρών φυτών, που σε πολλές περιπτώσεις, ανέπτυξαν φύλλωμα σε βάρος του καρπού και οδήγησαν σε όψιμο τρύγο αρκετές περιοχές της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα

Φ. Αραμπατζή: «Στόχος μας  η αναπτυξιακή προοπτική της ελληνικής σηροτροφίας»

Την ανάκαμψη της ελληνικής σηροτροφίας και μεταξουργίας με την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει ο κλάδος, επιδιώκει η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Φωτεινή Αραμπατζή στοχεύοντας στην ουσιαστική κινητροδότηση των αγροτών για την αύξηση της παραγωγής, στην στροφή σε καλλιέργειες μορεώνων ( μουριές)  αλλά κυρίως στην διασύνδεσή της στους τομείς μεταποίησης και εμπορίας, που θα αποφέρει και την βελτίωση του εισοδήματός τους.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ενισχύσει τον ελαιοκομικό κλάδο

Τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελαιοκαλλιεργητές της Ελλάδας και κυρίως της Κρήτης, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, απόρροια της Κλιματικής Αλλαγής, ανέδειξε με παρέμβασή του στην τακτική σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας που πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μ. Βορίδης.

Διαβάστε περισσότερα

Θετικοί οι Ευρωπαίοι στο διεθνές εμπόριο

Τα αποτελέσματα ειδικής έρευνας του Ευρωβαρόμετρου που δημοσιεύτηκε σήμερα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή δείχνουν ότι το 60 % των Ευρωπαίων αισθάνονται ότι επωφελούνται προσωπικά από το διεθνές εμπόριο.

Διαβάστε περισσότερα

 

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#