Αγροτοδικείο


Αγρότες, …ξανά!!!

Αφιερωμένο στους αγρότες που δεν καλλιεργούν… ούτε μαρούλι!

Διαβάστε περισσότερα

Πληρωμές άνω των 10 εκατ. ευρώ από ΟΠΕΚΕΠΕ

Στις 15/10/2019 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε τις παρακάτω πληρωμές ύψους 9.341.660,10 € σε 13.982 δικαιούχους. Επίσης από τις 16/10/2019 έως τις 18/10/2019 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε τις παρακάτω πληρωμές ύψους 1.102.168,15 € σε 824 δικαιούχους.

Διαβάστε περισσότερα

Πληρωμές ενισχύσεων και αποζημιώσεων ανακοίνωσε ο ΕΛΓΑ

Η πληρωμή των δικαιούχων θα γίνει σήμερα 21 και αύριο 22 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


«Μια ιστορική ευκαιρία για την Ελληνική Αιγοπροβατοτροφία»

Η Ελλάδα διαθέτει τον μεγαλύτερο πληθυσμό αιγών στην Ευρώπη, κατέχει την τέταρτη θέση σε πληθυσμό προβάτων και δύναται να συμβάλει στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου με αυτή την υψηλής θερμιδικής αξίας τροφή, στην κάλυψη των αυξανόμενων επισιτιστικών αναγκών του πλανήτη ως το 2050, με την ενθάρρυνση ενός τομέα, που έχει συγχρόνως και το μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Διαβάστε περισσότερα

 

Ανακοινώσεις


Εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου ανά χώρα και τομέα

Οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου είναι βασικός παράγοντας της κλιματικής αλλαγής. Ποιες χώρες ρυπαίνουν περισσότερο και σε ποιους τομείς.

Διαβάστε περισσότερα

Aξιοποίηση compost από οργανικά απορρίμματα στη γεωργία

Ανεπιφύλακτο «ναι» του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη στην αξιοποίηση του compost στη γεωργία και στη διαχείριση συσκευασιών λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων.

Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση για την εκτροφή της Βραχυκερατικής φυλής στην Αμφιλοχία

Η Ένωση Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 25/10/2019 και ώρα 11:00’ στην Αμφιλοχία, «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου – Αίθουσα Τρομπούκη-, Γεροθανασαίων 200 (ισόγειο, πίσω από το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας)», εκδήλωση ενημέρωσης-εργασίας για την εκτροφή της Βραχυκερατικής φυλής.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Ευρεία σύσκεψη για την προστασία των γαλακτοκομικών προϊόντων

Σύσκεψη με φορείς του κλάδου γαλακτοκομίας, με συμμετοχή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, και του Υφυπουργού Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία, Κώστα Φραγκογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#