Η Φωνή του Αγρότη 


Οδηγίες για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιάς

Με δεδομένες τις θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή την περίοδο, είναι αναγκαίο να δοθεί επιπλέον προσοχή για την αποφυγή πυρκαγιών, ώστε να διασφαλιστούν οι καλλιέργειες και να αποφευχθούν ενέργειες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τις εκμεταλλεύσεις και το εισόδημα των παραγωγών.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΟΚ Αιτ/νιας: σε χαμηλά επίπεδα ο δακοπληθυσμός

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα και η χαμηλή καρποφορία των ελαιόδεντρων (κυρίως στις κονσερβολιές της περιοχής του Αγρινίου) έχουν ως αποτέλεσμα τη διατήρηση του πληθυσμού του εντόμου σε χαμηλά επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα

 

Η Φωνή του Αγρότη 


Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων

Η Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων αποτελεί ιογενές, υψηλής μεταδοτικότητας, αιμορραγικό, εμπύρετο σύνδρομο των κατοικίδιων και άγριων χοίρων όλων των ηλικιών.

Διαβάστε περισσότερα

Ανάρτηση ειδοποιητηρίων πληρωμής εισφορών

Οι εισφορές Ιουλίου 2019 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Φορέα.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Συγκρότηση Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων

Με Υπουργική Απόφαση συγκροτείται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Εθνικό Κέντρο Ελέγχου για την Οζώδη ∆ερµατίτιδα των Βοοειδών, την Γρίπη των Πτηνών, την Ευλογιά του Προβάτου, τον Καταρροϊκό Πυρετό του Προβάτου, τον Αφθώδη Πυρετό, την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων και την Πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#