Ανακοινώσεις 


“Πρώτα οι αγρότες”

Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ, με επικεφαλής τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και πρώην πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Ένωση Αγρινίου, στο πλαίσιο της ευρύτερης περιοδείας σε αγροτικές περιοχές, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το αγροτικό πρόγραμμα του κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα

5,4 εκατ. ευρώ σε 12.969 δικαιούχους

Από τις 12/04/2019 έως τις 15/04/2019 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε πληρωμές ύψους 5.417.668,73 €.

Διαβάστε περισσότερα

 

Γεωργικές Προειδοποιήσεις 


Ακάρεα και φυτοπροστασία στην ελιά

Την τελευταία δεκαετία παρατηρούνται µεγάλες προσβολές από τα ακάρεα Eriophyidae (Eriophyes oleae, Aceria oleae) που οδηγούν σε εξασθένιση λόγω φυλλόπτωσης σε ελαιόδεντρα όλων των ηλικιών. Στην εξέλιξη αυτή συντέλεσαν κυρίως οι ήπιες καιρικές συνθήκες που ευνοούν την ανάπτυξη υψηλών επιζήμιων πληθυσμών.

Διαβάστε περισσότερα

Καρπόκαψα καρυδιάς: αντιμετώπιση

Είναι ο σημαντικότερος εντομολογικός εχθρός της καρυδιάς και συναντάται σε μεγαλύτερους πληθυσμούς στις ζεστές πεδινές περιοχές. Έχει 2-3 γενεές το χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Καλλιέργεια φιστικιάς: ευρύτοµο – ψύλλα – σκολύτης

Τεχνικό Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απ’ το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Βόλου.

Διαβάστε περισσότερα

 

Επικαιρότητα 


Ευρωπαϊκή στήριξη στους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς, ζήτησε το ΥπΑΑΤ

Την οικονομική στήριξη της Επιτροπής και την αλληλεγγύη της ΕΕ στους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς ζήτησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Στ. Αραχωβίτης, από το Λουξεμβούργο.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#