Η Φωνή του Αγρότη


Νέοι Αγρότες: έτσι θα γίνει η τηλεκατάρτιση

Αναλυτικά το πλαίσιο προδιαγραφών για την εφαρμογή προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης που θα υλοποιηθούν με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης, μέσω διαδικτύου, στο πλαίσιο της Δράσης 1.1.1 «Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του Μέτρου Μ01 «Δράσεις μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης» του ΠΑΑ 2014-2020.

Πληρώθηκαν τα de minimis σε ροδάκινα και νεκταρίνια

Kαταβολή κρατικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής βιομηχανικών και επιτραπέζιων ροδάκινων και νεκταρινιών.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Ε. προβλέπει βελτίωση στις αγορές οίνου το 2021

Σε ένα κλίμα που χαρακτηρίζεται από συνολική σταθερότητα – στην παραγωγή και κατανάλωση οίνου – οι ευρωπαϊκές αρχές αναμένουν αύξηση του εξωκοινοτικού εμπορίου και σημαντική μείωση των αποθεμάτων φέτος.

Διαβάστε περισσότερα

Σε τροχιά ενεργειακής αναβάθμισης 21 AEI και ερευνητικά κέντρα

Σε καταλύτες για την ενεργειακή μετάβαση μπορούν να αναδειχθούν τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, όπως υπογράμμισε η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, σε διαδικτυακή συνάντηση σχετικά με την ίδρυση «Δικτύου Ελληνικών ΑΕΙ για την Αειφορία».

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικές Προειδοποιήσεις


Προληπτικά μέτρα για τον ιό της καστανής ρυτίδωσης

Ο ιός της καστανής ρυτίδωσης των καρπών της ντομάτας (ToBRFV), ο οποίος διαπιστώθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2019, έχει εμφανιστεί πλέον σε αρκετές περιοχές, ενώ εξαπλώνεται διαρκώς όπως προκύπτει από τις δειγματοληψίες που πραγματοποιούνται για την ανίχνευσή του.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#