Επικαιρότητα


Κοινή Δήλωση Ελλάδας και 13 ακόμη Κρατών Μελών για έκτακτη στήριξη του αμπελοοινικού τομέα Κοινή

Δήλωση 14 Κρατών-Μελών κατετέθη κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Συμβουλίου υπουργών Γεωργίας της ΕΕ, σχετικά με την αναγκαιότητα διάθεσης πρόσθετων πόρων για τη στήριξη του ευρωπαϊκού αμπελοοινικού τομέα.

Μάξιμος σε Σπήλιο: Πως έφτασε η μαϊμού φέτα στα γερμανικά σούπερ μάρκετ;

Καμπανάκι για την αποτελεσματικότητα των ελεγκτικών μηχανισμών, μετά την αποκάλυψη ότι λευκό τυρί από τη Θεσσαλία διακινούνταν ως φέτα σε γερμανικά σούπερ μάρκετ, κρούει ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, επισημαίνοντας τους κινδύνους για το πλέον δημοφιλές Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ).

Διαβάστε περισσότερα

 

Καλλιέργεια ροδιάς και επίδραση μετεωρολογικών παραμέτρων

Δημοσιεύτηκε η ερευνητική εργασία με τίτλο «Physiological disorders and fruit quality attributes in pomegranate: Effects of meteorological parameters, canopy position and acetylsalicylic acid foliar sprays” των Δρογούδη Παυλίνα, Παντελίδη Γεώργιου και Βεκιάρη Σταυρούλα, στο περιοδικό Frontiers in Plant Science, March 2021, Volume 12, Article 645547.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΕ: Στα σχέδια ανοικοδόμησης οι αγροτικές περιοχές

Την ανησυχία τους ότι οι αγροτικές περιοχές ενδέχεται να επωφεληθούν λιγότερο από τα σχέδια της ΕΕ για την ανοικοδόμηση της Ευρώπης μετά την πανδημία, εξέφρασαν τα μέλη της Επιτροπής των Περιφερειών, με την έναρξη της «Εβδομάδας Αγροτικού Οράματος».

Διαβάστε περισσότερα

Το ελληνικό μέλι στην γερμανική αγορά

Το ελληνικό μέλι θεωρείται ένα από τα πιο ποιοτικά στον κόσμο τόσο για τη γεύση του, το άρωμά του και το χρώμα του όσο και για την υψηλή θρεπτική του αξία.

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτοδικείο


Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης Δημιουργίας Αποβλήτων

Ολοκληρώθηκε η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση του Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης Δημιουργίας Αποβλήτων 2021 – 2030 του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το οποίο καθορίζει τη στρατηγική, τους στόχους και τις δράσεις για την πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων.

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#