Η Φωνή του Αγρότη


Προετοιμασία για τους ελαιοπαραγωγούς

Δύσκολη η φετινή χρονιά λόγω της ακαρπίας.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 14 μέτρα για τους πληγέντες

Μέτρα πλαισίου κρατικής αρωγής για τη στήριξη περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαίρως ξεκίνησε η περισυλλογή των νεκρών ζώων

Η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και η αποφυγή εστιών μόλυνσης  στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας αποτελεί πρώτη και επείγουσα προτεραιότητα της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Διαβάστε περισσότερα

Συνδρομή της Περιφέρειας Δ. Ε. στην περισυλλογή των νεκρών ζώων στην Θεσσαλία

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής ανακοινώνει ότι την τρέχουσα εβδομάδα (11/9 έως 17/9), η εταιρεία KAFSIS που έχει αναλάβει για λογαριασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας την περισυλλογή των νεκρών ζώων θα καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής με μικρότερο αριθμό φορτηγών, καθότι θα γίνει χρήση φορτηγών της εταιρείας για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν για διαχείριση των νεκρών ζώων της πληγείσας από τις φονικές πλημμύρες Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Διαβάστε περισσότερα

Εκπόνηση ειδικού επιστημονικού σχεδίου για την αποκατάσταση της γονιμότητας των εδαφών

Άμεση καλλιέργεια των πλημμυρισμένων εκτάσεων, ύστερα από την αποστράγγισή τους στόχος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και του ΥπΑΑΤ.

Διαβάστε περισσότερα

Φαιά σήψη καστάνου: πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ασθένειας

Εγκρίθηκε η  διάθεση πίστωσης συνολικού ποσού 279.440 €.

Διαβάστε περισσότερα

 

Ειδική Τιμή Αγοράς τεχνολογιών ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ Αυγούστου 2023

Aνακοίνωση του ΔΑΠΕΕΠ.

Διαβάστε περισσότερα

Παράταση έως 17 Σεπτεμβρίου για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας της ΔΥΠΑ

Συνεχίζεται έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 23:59 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ, για το σχολικό έτος 2023-24, σε 30 ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Παράταση υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ για πληγείσες περιοχές

Η συγκεκριμένη εξαίρεση αφορά αυστηρά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.

Διαβάστε περισσότερα

Αυγενάκης: δίνουμε μάχη για να κλείσουν το συντομότερο οι πληγές

“Η κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών της Θεσσαλίας, με στόχο να κλείσουν το συντομότερο οι πληγές που άνοιξε η πρωτοφανής θεομηνία που έπληξε την προηγούμενη εβδομάδα την περιοχή”, δήλωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την επίσκεψή του σε αποθήκες βάμβακος και καλαμποκιού, σε Μάνδρα και Κουτσόχερο, που υπέστησαν ζημιές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#