Aνακοινώσεις


Α. Σ. Νεάπολης: αγγελία πρόσληψης εποχικού προσωπικού

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νεάπολης Αγρινίου δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη εποχικών εργατών για το συσκευαστήριο ακτινιδίων  στο Πλάτανο Καλυβίων.

Διαβάστε περισσότερα

Η Φωνή του Αγρότη


Πρόγραμμα Κατάρτισης Νέων Αγροτών

Σε 14.642 ανέρχονται οι δικαιούχοι νέοι αγρότες που εντάσσονται στις δράσεις επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, έτσι ώστε να τους δοθούν οι απαραίτητες γνώσεις και προσόντα για να γίνουν επιχειρηματίες αγρότες.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Μεταβίβαση Δικαιωμάτων 2023

Για τη μεταβίβαση των δικαιωμάτων βασικής εισοδηματικής στήριξης απαιτείται η υποβολή αίτησης μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Διαβάστε περισσότερα

Αναστολή Πληρωμών λόγω μη υποβολής Βεβαίωσης Καταχώρησης Πολυγώνου Εξαιρούμενου Σταθμού

Ανακοίνωση του ΔΑΠΕΕΠ.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Τιμή Αγοράς τεχνολογιών ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ Ιουνίου 2023 – ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ

Aνακοίνωση του ΔΑΠΕΕΠ:

Διαβάστε περισσότερα

 

Πληρωμή επιδομάτων ΟΠΕΚΑ

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ενημερώνουν για την  καταβολή των επιδομάτων την 31η Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την Εξισωτική Αποζημίωση

Εν αναμονή τροποποιητικής απόφασης ως προς την καταληκτική ημερομηνία, αφού το ΟΣΔΕ παρατάθηκε έως 11 Σεπτεμβρίου, οι αιτήσεις για την Παρέμβαση Π3-71 «ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» (Εξισωτική Αποζημίωση) συνεχίζονται, μέχρι 19 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Στα 15€/MWh η ενίσχυση για τους αγρότες τον Σεπτέμβριο

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε τη συνέχιση των μέτρων στήριξης στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Διαβάστε περισσότερα

Άδειες Φύτευσης: παράταση υπό προϋποθέσεις

Δυνατότητα παρέκκλισης από το άρθρο 62 και από το άρθρο 68 ,του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1308/2013, που αφορά τις άδειες φυτεύσεων αμπέλων.

Διαβάστε περισσότερα

 

Μικρή παραγωγή, μεγάλο κόστος και διαχρονικά προβλήματα απειλούν την αμπελοκαλλιέργεια

Σε έντονα αρνητικό περιβάλλον έχει εισέλθει φέτος προ του τρύγου ο αμπελοοινικός κλάδος της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο καθεστώς για τους ελέγχους στα Βιολογικά

Με τροποποιητική του εγκύκλιο ο ΟΠΕΚΕΠΕ επιφέρει αλλαγές στο εγχειρίδιο των διαδικασιών ελέγχου του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες».

Διαβάστε περισσότερα

Στήριξη σε νέους παραγωγούς και κτηνοτρόφους

Με στόχο την επίλυση χρόνιων προβλημάτων στον πρωτογενή τομέα, ώστε να τεθεί ο κλάδος σε αναπτυξιακή τροχιά και να προσελκύσει και τις νέες γενιές, συνεχίζει την περιοδεία του σε παραγωγικές μονάδες της αγροτικής οικονομίας ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, επικεφαλής κλιμακίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Διαβάστε περισσότερα

Λευτέρης Αυγενάκης: Υπηρετούμε το σύνολο των παραγωγών

Τα προβλήματα και οι προοπτικές της ζωικής και φυτικής παραγωγής στη χώρα μας, συζητήθηκαν σε διαδοχικές συσκέψεις που είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, με εκπροσώπους φορέων από την Κεντρική Μακεδονία.

Διαβάστε περισσότερα

Ενίσχυση του θεσμού των διεπαγγελματικών – Στήριξη σε ρύζι και κρασί

Την απόλυτη στήριξή του στη λειτουργία διεπαγγελματικών οργανώσεων, αλλά και σε κάθε μορφή συνεργατισμού, με στόχο την καλύτερη προώθηση της ελληνικής παραγωγής, επισήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σε επισκέψεις του στην Διεπαγγελματική Οργάνωση Ελληνικού Ρυζιού, στον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου και την Ένωση Οινοποιών Βορείου Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδικό Συνέδριο για τα προβλήματα της αλιείας ανακοίνωσε ο Λ. Αυγενάκης

Τη διοργάνωση Πανελλαδικού Συνεδρίου για την Αλιεία ανήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ανταποκρινόμενος σε αίτημα συλλόγων αλιέων τους οποίους συνάντησε στην Καλαμαριά, στο πλαίσιο της τετραήμερης περιοδείας της ηγεσίας του ΥπΑΑΤ στην Κεντρική Μακεδονία.

Διαβάστε περισσότερα

Κτηνιατρικά Φαρμακευτικά Προϊόντα και Μικροβιακή Αντοχή

Τα κτηνιατρικά φαρμακευτικά προϊόντα  περιλαμβάνουν κάθε φάρμακο που προορίζεται για χορήγηση στα ζώα για προληπτικό ή θεραπευτικό ή διαγνωστικό σκοπό και κάθε φαρμακούχο πρόμειγμα και φαρμακούχο ζωοτροφή.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση της ΠΕΜΕΤΕ για την ακαρπία στις ελιές

Ζητά άμεση στήριξη των θιγόμενων κοινωνικών ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης (European Sustainable Development Week – ESDW) είναι μια πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την προβολή δράσεων που συνδέονται με την υλοποίηση της Agenda 2030 και των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals – SDGs) των Ηνωμένων Εθνών.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#