Επικαιρότητα


Τελετή Παράδοσης- Παραλαβής στο ΥΠΑΑΤ

Λευτέρης Αυγενάκης: «Θα εργαστούμε σκληρά για να αποκτήσει τη μέγιστη αξία ο μόχθος των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων μας».

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Μέχρι 31 Ιουλίου οι αιτήσεις για τις μελισσοκομικές δράσεις

Για τη συμμετοχή τους στα μελισσοκομικά προγράμματα και προκειμένου να λάβουν την προβλεπόμενη ενίσχυση, οι παραγωγοί θα πρέπει να υποβάλουν ψηφιακά την αίτηση συμμετοχής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι την 31η Ιουλίου 2023.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις


Σε ΦΕΚ η Συνδεδεμένη για το Κριθάρι

Με υπουργική απόφαση καθορίζονται οι αναγκαίες λεπτομέρειες για τη χορήγηση της συνδεδεμένης εισοδηματικής στήριξης στην καλλιέργεια κριθαριού.

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργείται μια Γενική Γραμματεία Κοινής Αγροτικής Πολιτικής

Με Προεδρικό Διάταγμα συγχωνεύονται η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών με την Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Αυγά, ρύζι, ελιές και χοιρινά οι πρωταθλητές των αυξήσεων στην Ε.Ε.

Τα στοιχεία για τους δείκτες τιμών των γεωργικών προϊόντων που δημοσίευσε η Eurostat δείχνουν ότι σημειώθηκαν συνεχείς αυξήσεις τιμών για τα γεωργικά προϊόντα το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας: όσα συζητήθηκαν την πρώτη ημέρα

Με σημαντικά θέματα ολοκληρώνεται σήμερα στο Λουξεμβούργο η διήμερη συνεδρίαση. Βιώσιμα φυτοπροστατευτικά και Κοινή Αλιευτική Πολιτική σε πρώτο πλάνο.

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία φυσικών λιμνών της Αιτωλοακαρνανίας

Ξεκίνησε η υλοποίηση δράσεων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση 28% στα ευρωπαϊκά προϊόντα αγροδιατροφής

Μετά την ανάκαμψη των εξαγωγών του Φεβρουαρίου, το εμπόριο αγροδιατροφικών προϊόντων της ΕΕ συνέχισε να προοδεύει με σημαντική αύξηση των εξαγωγών και τον Μάρτιο.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΟΣΟΕ: ποιες συσκευασίες κρασιών ταιριάζουν σε ποιες αγορές;

Η τρέχουσα συσκευασία βαραίνει σε μεγάλο βαθμό το αποτύπωμα άνθρακα του κλάδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εναλλακτική συσκευασία έχει το πάνω χέρι.

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή απονομής βραβείων “Κότινος 2023”

Ελαιόλαδα εξαιρετικής ποιότητας από διαφορετικές ποικιλίες ελιάς της Ελλάδας και του εξωτερικού διαγωνίστηκαν στον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου “ΚΟΤΙΝΟΣ 2023”.

Διαβάστε περισσότερα

 

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#