Ανακοινώσεις


Συνδεδεμένες: σε ΦΕΚ τα ποσά για ακόμη 6 προϊόντα

Μετά τις πρόσφατες πληρωμές στη Συνδεδεμένη Ενίσχυση για τα μήλα, τους καρπούς με κέλυφος, τα  όσπρια για ανθρώπινη κατανάλωση, τα σανοδοτικά και κτηνοτροφικά ψυχανθή και τον σκληρό σίτο, σειρά παίρνουν ακόμη έξι προϊόντα φυτικής παραγωγής, τα ποσά των οποίων καθορίστηκαν και δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικές Προειδοποιήσεις


Ενημέρωση για τη Μαργαρόνια

Η Margaronia Palpita unionalis είναι έντομο που προσβάλλει την νεαρή βλάστηση της ελιάς.

Διαβάστε περισσότερα

Η Φωνή του Αγρότη


Δράση 5.1.2: διευκρινίσεις για το πρόγραμμα προστασίας απ’ την Αφρικανική Πανώλη

Διευκρινίσεις υπό μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων στο πλαίσιο της υποβολής αιτήσεων στήριξης στη Δράση 5.1.2 «Επενδύσεις πρόληψης και προστασίας του ζωικού κεφαλαίου από μεταδοτικές ασθένειες και φυσικές καταστροφές» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (ΠΑΑ).

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικές Προειδοποιήσεις για τη φιστικιά

Τεχνικό Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων με χρήσιμες συμβουλές προς τους παραγωγούς, από το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Bόλου.

Διαβάστε περισσότερα

Πως να αντιμετωπίσετε την καρποκάψα στην καρυδιά

Είναι ο σημαντικότερος εντομολογικός εχθρός της καρυδιάς και συναντάται σε μεγαλύτερους πληθυσμούς στις ζεστές πεδινές περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα στη Δυτική Ελλάδα για τις επιπτώσεις και την αντιμετώπιση του δημογραφικού

Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Δυτικής Ελλάδας διεξάγει έρευνα σε κατοίκους της Περιφέρειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) σχετικά με το δημογραφικό ζήτημα και τις συνέπειές του. Επιχειρείται γενικότερα, με τη χρήση ερωτηματολογίων, η διερεύνηση του κατά πόσο το δημογραφικό ζήτημα έχει επηρεάσει και θα επηρεάσει την καθημερινότητα των πολιτών, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός: Φωτογραφίζοντας τον άνεμο στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας – Global Wind Day, 15 Ιουνίου 2023, η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας ΕΛΕΤΑΕΝ προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας.

Διαβάστε περισσότερα

Προστατευόμενο Τοπίο το Φαράγγι της Νέδας

Οι χερσαίες και υδάτινες εκτάσεις του φαραγγιού της Νέδας, στις περιφερειακές ενότητες Μεσσηνίας και Ηλείας, χαρακτηρίζονται ως Προστατευόμενα Τοπία και Προστατευόμενοι Φυσικοί Σχηματισμοί, με σχετική απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#