Ανακοινώσεις


Πάσχα 2023: ευχές απ’ την Ένωση Αγρινίου

Η διοίκηση, τα μέλη και οι εργαζόμενοι του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο βορδιγάλειος πολτός και η χρησιμότητά του

Η χρήση του ξεκίνησε στο Μπορντό της Γαλλίας περί το 1880 και ήταν το πρώτο πραγματικό μυκητοκτόνο στην ιστορία της αμπελουργίας και της γεωργίας γενικότερα.

Διαβάστε περισσότερα

Food Fraud: τι είναι η απάτη των τροφίμων

Η Απάτη στον τομέα των τροφίμων αποτελεί ένα φαινόμενο που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δόλιων και παραπλανητικών πρακτικών, οι οποίες δεν περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο στο τρόφιμο, αλλά αναφέρονται σε όλο το φάσμα της αγροτοδιατροφικής αλυσίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Χορήγηση ενίσχυσης σε παραγωγούς μήλων και καστάνων

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η Ανακοίνωση Πρόσθετης Χρηματοδότησης για την υποβολή πρότασης στο ΥπΑΑΤ για τη χορήγηση ενίσχυσης σε παραγωγούς μήλων και καστάνων σε όλη την Επικράτεια, με βάση την υπό στοιχεία 2022/C 426/01 (C 426/9.11.2022) ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Προσωρινό Πλαίσιο για τη λήψη μέτρων κρατικής ενίσχυσης με σκοπό τη στήριξη της οικονομίας μετά την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα Εργασίας για την προστασία των παραγωγικών ζώων

Με απόφαση του  υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συγκροτήθηκε Ομάδα Εργασίας με αντικείμενο την προστασία των παραγωγικών ζώων κατά τη μεταφορά, τη σφαγή, αλλά  και στις εκτροφές.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#