Η Φωνή του Αγρότη


Το όραμα για την ύπαιθρο και οι δέκα κοινοί στόχοι

Ζωντανό μωσαϊκό που δονείται από ζωή και εκτείνεται σε διαφορετικά τοπία, οι αγροτικές περιοχές της Ευρώπης μας παρέχουν τροφή, στέγη, θέσεις εργασίας και βασικές υπηρεσίες οικοσυστημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικές Προειδοποιήσεις


Δελτίο φυτοπροστασίας για τα μηλοειδή

Τεχνικό Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων για τις περιοχές Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Ιθάκης, με χρήσιμες συμβουλές προς τους παραγωγούς, από το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Αχαΐας.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω από 172.000 οι ασφαλισμένοι που έχουν ενταχθεί ήδη στο ΤΕΚΑ

Στο Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ) μπορούν πλέον να υπαχθούν και ασφαλισμένοι που εργάζονται σε κλάδους όπου δεν υπήρχε υποχρέωση υπαγωγής στην επικουρική ασφάλιση (ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες κ.ά.), εφόσον είναι κάτω των 36 ετών.

Διαβάστε περισσότερα

Απλοποιείται η διαδικασία μεταβίβασης ακινήτων

Τι αλλάζει σε πιστοποιητικά και παραγραφές σε φορολογίες κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΕ εξήγαγε βολβούς ανθέων αξίας 100,6 εκατομμυρίων ευρώ

Το 2022, η ΕΕ εξήγαγε συνολικά 100,6 εκατ. ευρώ βολβούς ορχιδέας, υάκινθου, νάρκισσου και τουλίπας, ενώ οι εισαγωγές ήταν μόνο 30,9 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση της Επιτροπής Αροτραίων της ΕΘΕΑΣ με τον Γ. Γεωργαντά

Το μεσημέρι της Τρίτης (04/04) συνεταιρισμοί – μέλη της ΕΘΕΑΣ πραγματοποιήσαν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιο Γεωργαντά, προκειμένου να συζητήσουν μια σειρά από μείζονα θέματα που αφορούν τις αροτραίες καλλιέργειες.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#