Η Φωνή του Αγρότη


Επιστροφή ΕΦΚ πετρελαίου: τι προβλέπει το νομοσχέδιο

Mηδενικός συντελεστής για το πετρέλαιο που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στη γεωργία.

Διαβάστε περισσότερα

Με ψηφιακά δεδομένα η εκτίμηση ζημιών

Τι αλλάζει στη διαδικασία προκαταβολής επιχορήγησης αγροτικών εκμεταλλεύσεων για ζημιές σε φυτικά μέσα παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ισχύει για τις εισφορές σε ΕΛΓΑ για όσους επιδοτούνται για φωτοβολταϊκά

Υποχρέωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών στον πρώην Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων για φυσικά πρόσωπα που εντάσσονται σε επιδοτούμενα προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης νέων γεωργών και εγκαθιστούν φωτοβολταϊκά συστήματα – Τροποποίηση περ. δ) παρ. 5 άρθρου 40 ν. 4387/2016.

Διαβάστε περισσότερα

Παρεμβάσεις για την πάταξη της νοθείας και των ελληνοποιήσεων στο μέλι

Στοχευμένες νομοθετικές παρεμβάσεις και ρυθμίσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί το χρόνιο πρόβλημα της νοθείας και των ελληνοποιήσεων  του ελληνικού μελιού, προανήγγειλε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου,  κατά την ευρεία σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς και επαγγελματίες του κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Δυτική Ελλάδα

Στο πλαίσιο του  11ου  Συνεδρίου Περιφερειακής Ανάπτυξης – Regional Growth Conference (RGC), το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Europe Direct Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. συνδιοργανώνουν ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Δυτική Ελλάδα», το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 στις 09:00, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πάτρας.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#