Η Φωνή του Αγρότη


Βιολογικά: εγκύκλιος για την υποβολή παραστατικών

Το σύνολο των παραστατικών θα πρέπει να είναι εξοφλημένα προκειμένου να ληφθούν υπόψη για την επιλεξιμότητα της δαπάνης.

Διαβάστε περισσότερα

Καρκίνωση στις ελιές: αντιμετώπιση και προληπτικά μέτρα

Πρόκειται για σοβαρή βακτηριακή φυτοπαθολογική ασθένεια, η οποία προκαλείται από το βακτήριο Pseudomonas savastanoi, το οποίο εισέρχεται στα ελαιόδενδρα μέσω των, πάσης φύσεως, πληγών και των σχισμών του φλοιού των κλάδων και των κλαδίσκων της ελιάς.

Διαβάστε περισσότερα

Ελαιοτουρισμός: Η νέα, κερδοφόρα μορφή τουρισμού

Ο ελαιοτουρισμός έχει προσγειωθεί με έναν γοητευτικό τρόπο στην ατζέντα των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και πρόκειται για μία ολόκληρη φιλοσοφία, αισθητική και ιδέα που αξίζει να ανακαλύψει και να εντάξει ο καθένας στη ζωή του.

Διαβάστε περισσότερα

Σύσταση Φορέα Διαχείρισης Παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο υπό τον γενικό τίτλο «Ενιαίο ρυθμιστικό πλαίσιο για την οργάνωση και λειτουργία του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού – ΔΗΜΗΤΡΑ, σύσταση και λειτουργία φορέα διαχείρισης Παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας και άλλες διατάξεις για την ενίσχυση της αγροτικής ανάπτυξης».

Διαβάστε περισσότερα

Freskon Expo 2023: Διεθνές Συνέδριο για τα Εσπεριδοειδή

Ο πολύχρωμος κόσμος των εσπεριδοειδών και οι σημαντικότερες εξελίξεις του κλάδου παρουσιάζονται στο διεθνές συνέδριο που πραγματοποιείται στις 23 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της Freskon.

Διαβάστε περισσότερα

1η η Ελλάδα στην βελτίωση του Δείκτη Καινοτομίας στην ΕΕ

Η Ελλάδα κατέγραψε την μεγαλύτερη ποσοστιαία μεταβολή στον Συνολικό Δείκτη Καινοτομίας μεταξύ 2015 – 2022 ανάμεσα στα 27 Κράτη-Μέλη της ΕΕ, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση European Innovation Scoreboard (EIS) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#