Ανακοινώσεις


ΟΠΕΚΕΠΕ: 44 προσλήψεις – 5 στην Αιτωλοακαρνανία

Για την κάλυψη επειγουσών αναγκών.

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Πρόσκαιρη επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από σήμερα το απόγευμα (10-03-2023) έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου (11-03-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς νότιους νοτιοδυτικούς ανέμους.

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ερευνητική δράση για την ενίσχυση της αξίας των προϊόντων ΠΟΠ & ΠΓΕ

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» σάς προσκαλεί σε εκδήλωση για την ανακοίνωση της έναρξης της καινοτόμου ερευνητικής δράσης «Ενισχύοντας την αξία των προϊόντων ΠΟΠ & ΠΓΕ».

Διαβάστε περισσότερα

Στις 15 Μαρτίου η πληρωμή της προκαταβολής επικουρικής σύνταξης

Στις 43.000 εκδόσεις επικουρικών συντάξεων –σε σύνολο 80.000 που εκκρεμούσαν μήνες ή και χρόνια και για τις οποίες έχει ήδη εκδοθεί η κύρια σύνταξη- προχώρησε ο ΕΦΚΑ το διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023.

Διαβάστε περισσότερα

Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για την επιχειρηματικότητα νέων με επιχορήγηση 14.800 €

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 λήγει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων χρηματοδότησης για τον Β΄ κύκλο του «Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία».

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπο Αναγεννητικής Γεωργίας από την Cosmocert

Η Αναγεννητική Γεωργία (Regenerative Farming) είναι μια φιλοσοφία (ακολουθούμενη από ένα σύνολο γεωργικών πρακτικών) που στοχεύει στο να αντιστρέψει την εξάντληση των φυσικών πόρων ακολουθώντας τις αρχές της κυκλικότητας και της βιοποικιλότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#