Ανακοινώσεις


frost.minagric.gr: εφαρμογή – ασπίδα προστασίας για τον παγετό

Γ. Γεωργαντάς: Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των αγροτών και δίνουμε λύσεις – Έγκαιρη προειδοποίηση των παραγωγών μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Επιστροφή εισφορών ύψους 13,3 εκατ. ευρώ σε χιλιάδες αγρότες και επαγγελματίες

Σήμερα Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 πιστώνονται στους λογαριασμούς 10.829  Ελ. Επαγγελματιών – Αυτοαπασχολούμενων και Αγροτών ποσά συνολικού ύψους 13.312.413,76 € μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επεξεργασίας αιτήσεων επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών που είχαν υποβληθεί έως 19/1/2023.

Διαβάστε περισσότερα

Άγιος Τρύφων – εορτάζει ο προστάτης Άγιος των γεωργών και των αμπελουργών

Η εορτή του Αγίου συμπίπτει με την περίοδο κατά την οποία αρχίζει η σημαντικότερη αμπελουργική φροντίδα, το κλάδεμα.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεκόρ σημείωσε το εμπόριο αγροδιατροφικών προϊόντων της ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε την τελευταία της μηνιαία έκθεση για το εμπόριο αγροδιατροφικών προϊόντων, σύμφωνα με την οποία τον Οκτώβριο του 2022 η αξία των μηνιαίων εμπορικών ροών των αγροδιατροφικών προϊόντων της ΕΕ σημείωσε ρεκόρ και διαμορφώθηκε στα 36,5 δισ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος διοργανώνουν το «3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι», την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 10:00, στην Κομοτηνή.

Διαβάστε περισσότερα

Eurostat: Πόσα ξοδεύουν τα νοικοκυριά για φαγητό και αλκοόλ

Το 2021, τα νοικοκυριά στην ΕΕ δαπάνησαν πάνω από 1,035 δισ. ευρώ (που ισοδυναμεί με 7,1% του συνολικού ΑΕΠ της ΕΕ) σε «Τρόφιμα και μη αλκοολούχα ποτά».

Διαβάστε περισσότερα

Ικανοποίηση ΕΔΟΑΟ για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος ελέγχου των οίνων ΠΟΠ

Ιδιαίτερα σημαντική για τον κλάδο, καθώς αναβαθμίζει την θέση των υψηλής ποιότητας κρασιών στην αγορά, χαρακτηρίζει η ΕΔΟΑΟ την απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τον εκσυγχρονισμό των ταινιών ελέγχου των οίνων ΠΟΠ με το νέο ψηφιακό σύστημα σήμανσης (QR).

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#