Ανακοινώσεις


Χριστούγεννα 2022: Ευχές από την Ένωση Αγρινίου

Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη και οι εργαζόμενοι του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά, με υγεία, αισιοδοξία, εργασιακή και οικογενειακή γαλήνη.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για τις πληρωμές προκαταβολής Αγροπεριβαλλοντικών Μέτρων 2022

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνει ότι μέχρι σήμερα οι πληρωμές της προκαταβολής (70%)  των δράσεων του Μ10 και Μ11 «Αγροπεριβαλλοντικά Μέτρα 2022» ανέρχονται στα 200,3 εκατομμύρια ευρώ, έναντι της αντίστοιχης περσινής προκαταβολής του 2021 που ήταν 103,4 εκατομμύρια ευρώ, όπως φαίνεται στον συνημμένο πίνακα.

Διαβάστε περισσότερα

Λιπάσματα: τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι μετά την πληρωμή της ενίσχυσης

Διευκρινίσεις σχετικά με τη Χορήγηση ενίσχυσης σε επιχειρήσεις γεωργικών εκμεταλλεύσεων σύμφωνα με τους κανόνες κρατικών ενισχύσεων λόγω της ενεργειακής κρίσης και την αύξηση του κόστους των λιπασμάτων σύμφωνα με το άρθρο 95 του ν.4982/2022 (Α΄195).

Διαβάστε περισσότερα

Αγορά τροφίμων: τί να προσέχουν οι καταναλωτές

Κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων παρατηρείται κάθε χρονιά μια αύξηση της ζήτησης συγκεκριμένων ειδών τροφίμων, κυρίως ζωικής προέλευσης.

Διαβάστε περισσότερα

 

Α21 – άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Σήμερα, Τρίτη 20-12-2022 και ώρα 08.00 άνοιξε και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Επίδομα Παιδιού – Α21 προκειμένου οι πολίτες να υποβάλλουν την αίτηση τους για το έτος 2022.

Διαβάστε περισσότερα

Βιώσιμη Προσαρμογή της Κτηνοτροφίας στην Κλιματική Αλλαγή

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών βασικός εταίρος του έργου LIVECLIC.

Διαβάστε περισσότερα

REPowerEU: ταχεία αδειοδότηση για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κατέληξε σε συμφωνία (γενική προσέγγιση) σχετικά με στοχευμένες τροποποιήσεις της οδηγίας για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που προτείνονται στο πλαίσιο του σχεδίου REPowerEU.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#