Ανακοινώσεις


ΕΘΕΑΣ: Τα ράσα δεν κάνουν τον Παπά

Ανακοίνωση της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών για τον Διαγωνισμό για την Ευφυή Γεωργία από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινάει νέος δολωματικός ψεκασμός για τον δάκο της ελιάς στην Αιτωλοακαρνανία

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει για την έναρξη  ψεκασμών ελαιώνων από την Τετάρτη21 Δεκεμβρίου 2022,στο πλαίσιο του προγράμματος δολωματικών ψεκασμών για τον δάκο της ελιάς έτους2022, που θα πραγματοποιηθεί  στις παρακάτω Δημοτικές και Toπικές Κοινότητες:

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλό το ενδιαφέρον για το υποέργο «Εκσυγχρονισμός του Πρωτογενή Τομέα»

Στις 15/09/2022 ξεκίνησε με πολύ μεγάλη επιτυχία η υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης στο υποέργο «Εκσυγχρονισμός του Πρωτογενή Τομέα» που υλοποιείται από την Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο πλαίσιο χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση για τη διασφάλιση της επισιτιστικής επάρκειας και τη βιώσιμη παραγωγή τροφίμων

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς συμμετείχε σήμερα (16 Σεπτεμβρίου) στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας στην Πράγα, όπου συζητήθηκε το θέμα της διασφάλισης επισιτιστικής επάρκειας και του ρόλου της γεωργίας και της βιομηχανίας τροφίμων στην βιώσιμη παγκόσμια παραγωγή τροφίμων.

Διαβάστε περισσότερα

Συγκροτήθηκε το προσωρινό Εθνικό Συμβούλιο Μικρών Συνεταιρισμών της ΕΘΕΑΣ

Στην σύσταση του προσωρινού Εθνικού Συμβουλίου Μικρών Συνεταιρισμών προχώρησε η ΕΘΕΑΣ με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#