Ανακοινώσεις


Βιώσιμη χρήση θρεπτικών συστατικών

Τα θρεπτικά συστατικά όπως το άζωτο, το κάλιο και ο φώσφορος είναι απαραίτητα για την παραγωγή των καλλιεργειών. Τα θρεπτικά συστατικά μπορούν να εφαρμοστούν μέσω λιπασμάτων, καθώς και οργανικών ουσιών, όπως η ζωική κοπριά.

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης καιρού με υψηλές θερμοκρασίες

Μεταβολή του καιρού από το Σάββατο.

Διαβάστε περισσότερα

Το Μικρό Σκαθάρι της Κυψέλης

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Αναφοράς για την Υγεία των Μελισσών, το Μικρό Σκαθάρι της Κυψέλης είναι παρασιτικό νόσηµα υποχρεωτικής δήλωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διαβάστε περισσότερα

Απλές κινήσεις …με μεγάλο όφελος!

Με απλές κινήσεις στο σπίτι σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα και να συμβάλετε στην προστασία του κλίματος μειώνοντας τις εκπομπές σας.

Διαβάστε περισσότερα

Δέσμη Fit for 55: όσα πρέπει να γνωρίζετε

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, με το ευρωπαϊκό νομοθέτημα για το κλίμα η ΕΕ έθεσε στον εαυτό της τον δεσμευτικό στόχο να επιτύχει κλιματική ουδετερότητα έως το 2050

Διαβάστε περισσότερα

Συστάσεις για την ευημερία των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε μια επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή διαβίωση των χοίρων στο αγρόκτημα, την πρώτη από τις πολλές γνωμοδοτήσεις που θα εκδοθούν το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής Farm to Fork.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό: Ψηφιακές Τεχνολογίες και Ευφυείς Υποδομές στη Γεωργία

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Ευφυείς Υποδομές στη Γεωργία» υποστηρίζεται από το Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής (ΑΦΠ&ΓΜ) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» εντάσσονται κι όλοι οι επιλαχόντες

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει, ότι στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» εντάσσονται ως καταρχήν επιλέξιμοι κι οι 47.433 επιλαχόντες.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#