Αγροτοδικείο


Πρωτόγνωρες καταστροφές απ’ την κακοκαιρία

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας την αποτύπωση και καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν σε υποδομές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ετοιμάζοντας παράλληλα τεκμηριωμένα αιτήματα χρηματαδότησης έργων και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

Διαβάστε περισσότερα

Πρώιμη συγκομιδή: Εγκύκλιος για τον δευτεροβάθμιο έλεγχο

Για την αμπελοοινική 2020-2021, το συνολικό ύψος των διαθέσιμων κονδυλίων ανέρχεται σε 369.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Γρίπη των πτηνών: Μέτρα για πτηνοτρόφους και κυνηγούς

Όλα τα είδη πτηνών μπορεί να προσβληθούν από τη νόσο, ωστόσο πιο ευαίσθητα είναι τα πουλερικά (όρνιθες, γαλοπούλες κλπ).

Διαβάστε περισσότερα

Συνέδριο Ιχθυοκαλλιέργειας

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) σάς προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, το Συνέδριο Ιχθυοκαλλιέργειας 2021 με θέμα «2021/2027: Οι αναπτυξιακές προκλήσεις και τα κρίσιμα ορόσημα».

Διαβάστε περισσότερα

 

Η 2η μέρα του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας

Κατά την δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας, που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες 12 & 13 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διεθνών Σχέσεων κ. Κ. Μπαγινέτα, συνεχίστηκαν οι διαπραγματεύσεις για τις αλιευτικές δυνατότητες στον Ατλαντικό, στη Βόρεια Θάλασσα, στη Μεσόγειο και στη Μαύρη Θάλασσα για το έτος 2022.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#