Ανακοινώσεις


20,3 εκατ. ευρώ για Δημοσιονομική Πειθαρχία και άλλες πληρωμές

Συνολικά 20,3 εκατ. ευρώ καταβάλει σήμερα ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., σε δικαιούχους για τα καθεστώτα των άμεσων ενισχύσεων και των ενισχύσεων μικρών νησιών του Αιγαίου και για επιστροφή της δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Διαβάστε περισσότερα

Κατανομή Βοσκοτόπων: νέα τροποποίηση

Αλλαγές στον τρόπο και στα κριτήρια κατανομής των βοσκοτόπων προβλέπει η νέα τροποποίηση που συνυπογράφουν οι υπουργεί Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα

Σπ. Λιβανός: Οι τράπεζες να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Μήνυμα στο τραπεζικό σύστημα της χώρας να πάψει να είναι διστακτικό και φοβικό στις επενδύσεις στον αγροδιατροφικό τομέα, έστειλε από το βήμα του διεθνούς συνεδρίου αγροτεχνολογίας AgriBusiness Forum, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός.

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτα μέτρα για στήριξη αμπελουργών και παραγωγών οπωροκηπευτικών

Τα μέτρα στήριξης εγκρίθηκαν χτες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Διαβάστε περισσότερα

Ανθράκωση καρυδιάς

Οδηγίες φυτοπροστασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ολιγοήμερη παράταση για την πιστοποίηση γεωργικών συμβούλων

Νέα ολιγοήμερη προθεσμία δόθηκε από την διοίκηση του ΕΛΓΟ Δήμητρα για την υποβολή αιτήσεων φυσικών προσώπων για την πιστοποίησή τους ως Γεωργικοί Σύμβουλοι και την εγγραφή τους στο Μητρώο.

Διαβάστε περισσότερα

Η καινοτομία οδηγεί σε οικονομικά οφέλη και κοινωνική ευημερία

Στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται για την ανάπτυξη του Αγροτουρισμού και του Αγροδιατροφικού Τομέα και στη συμβολή τους στην Τοπική Ανάπτυξη, αναφέρθηκε η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου, σε ομιλία της στο διεθνές συνέδριο αγροτεχνολογίας του AgriBusiness Forum.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#