Η φωνή του αγρότη


192,5 ευρώ για το βόειο-9,7 για το αιγοπρόβειο κρέας

Ανακοινώθηκαν οι Συνδεδεμένες Ενισχύσεις-Δείτε τις αποφάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

 

Ανακοινώσεις


Σημαντικά στοιχεία για τις εκτροφές στην Αιτωλοακαρνανία από την Ένωση Αγρινίου στο Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Συνέδριο

Η Ένωση Αγρινίου συμμετείχε για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Συνέδριο και παρουσίασε ερευνητική εργασία με θέμα την προληπτική κτηνιατρική και τα προβλήματα υγείας σε εκτροφές προβάτων στην Αιτωλοακαρνανία.

Διαβάστε περισσότερα

Έντομα και ασθένειες στα πυρηνόκαρπα

Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων για ασθένειες και έντομα που προσβάλλουν ροδακινιές, βερικοκιές, νεκταρινιές και τις υπόλοιπες καλλιέργειες πυρηνόκαρπων αυτή την περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις χωρίς “επικοινωνιακά παιγνίδια” ζητά η ΕΔΟΦ για τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας ΠΟΠ (Ε.Δ.Ο.Φ) μέσω επιστολής που έδωσε στη δημοσιότητα, κάνει ξεκάθαρη την πάγια θέση της για συνεργασία με κάθε φορέα και σχήμα που ενδιαφέρεται να βοηθήσει την υπόθεση της φέτας στην Ελλάδα, ωστόσο κάνει λόγο για “επικοινωνιακά παιγνίδια που εξυπηρετούν τακτικισμούς εις βάρος όμως της φέτας και της αιγοπροβατοτροφίας”, και προειδοποιεί πως δεν θα δεχτεί να αποτελέσει η φέτα αντικείμενο επιχειρηματικών ανταγωνισμών και συνδικαλιστικών σκοπιμοτήτων.

Διαβάστε περισσότερα

Αντίδραση από ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ για το «κόψιμο» των ζωοτροφών από τη Βιολογική Κτηνοτροφία

Για κατάφορη αδικία μιλά η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ σε επιστολή της προς το υπουργείο, ζητώντας παράλληλα και την κατανομή των κονδυλίων που έχουν περισσέψει στις περιφέρειες όπου υπάρχει ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#