Η φωνή του αγρότη


Σύστημα Παροχής Συμβουλών σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις

Πρόκειται για το ολοκληρωμένο σύστημα που σκοπό έχει την υποστήριξη των γεωργών για τη βελτίωση των οικονομικών και περιβαλλοντικών επιδόσεων της γεωργικής τους εκμετάλλευσης ή επιχείρησης.

Διαβάστε περισσότερα

 

Ανακοινώσεις


Καθορίστηκε το ύψος της συνδεδεμένης 2017 για όσπρια, κτηνοτροφικά – σανοδοτικά ψυχανθή, σπαράγγια και καρπούς με κέλυφος

Αναλυτικά η ενίσχυση ανά εκτάριο για την κάθε καλλιέργεια

Διαβάστε περισσότερα

Αμπέλι: Χειμερινές επεμβάσεις φυτοπροστασίας

Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων με χρήσιμες συμβουλές για τους παραγωγούς στις περιοχές Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου και Ιθάκης εξέδωσε σήμερα το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Αχαΐας.

Διαβάστε περισσότερα

Φυτοπροστασία στα Μηλοειδή

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για την καλλιέργεια μηλιάς, αχλαδιάς και κυδωνιάς από το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ναυπλίου.

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποιήσεις στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών

Αλλαγές ως προς τις Περιοχές εφαρμογής του Υπομέτρου, τα Κριτήρια Επιλεξιμότητας Υποψηφίων κλπ. καθώς και προσθήκες περιλαμβάνονται στην 2η τροποποιητική απόφαση για το πρόγραμμα εγκατάστασης Νέων Γεωργών, που υπογράφηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ: 39 συμβάσεις για τη συλλογή αλιευτικών δεδομένων

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης-πρότασης μέχρι και την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί έλαβα αυτό το email Διαγραφή από τη λίστα παραληπτών.


#emailSentTo#