Ένωση Αγρινίου

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα προϊόντα «Αμφιλοχίας γη»

Μεγάλη επισκεψιμότητα στην έκθεση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 3ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας και διθυραμβικές κριτικές για τα υψηλής ποιότητας τυριά που παράγει η Αμφιλοχίας γη.

Η Έκθεση χαρακτηριστικών αγροτοδιατροφικών προϊόντων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από το κτήριο «Τσώνη», στην παραλία Ψανής στην Ναύπακτο, πριν το Ενετικό Λιμάνι.

  • Υπενθυμίζουμε ότι ο Α. Σ. Ένωση Αγρινίου είναι συνδιοργανωτής του Συνεδρίου και το brand τυροκομικών προϊόντων Αμφιλοχίας Γη χορηγός.

Με μια πλήρως ανανεωμένη και σύγχρονη εικόνα, τα προϊόντα Αμφιλοχίας γη έχοντας στόχο να εδραιώσουν την παρουσία τους στην ελληνική αγορά, προσφέρουν την πιο απολαυστική επιλογή, τόσο συνδυαστικά  όσο και… από μόνα τους!

Φέτα, Γραβιέρα, Κεφαλογραβιέρα, Πεκορίνο και Τσαλαφούτι, κερδίζουν τους καταναλωτές.

Η διαδικασία παραγωγής της σειράς προϊόντων του brand έχει τις βάσεις της σε όσους κατοικούν στην περιοχή της Αμφιλοχίας και ασχολούνται με τον κλάδο της τυροκομίας ευρύτερα: τους ανθρώπους που καλλιεργούν τη γη, τους ανθρώπους που εκτρέφουν τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται ως τυροκόμοι και τεχνικοί τροφίμων στο εργοστάσιο της Αμφιλοχίας Γη.

Προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και εξαιρετικής ποιότητας

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του ΥπΑΑΤ κ. Σπήλιου Λιβανού στο περίπτερο της Αμφιλοχίας γη

Η βλάστηση, το κλίμα, η μορφολογία της περιοχής που συνδυάζει βουνό και πεδιάδα και η καλή και διαλεγμένη απευθείας από τον παραγωγό πρώτη ύλη, συντελούν στην παραγωγή εξαιρετικά γευστικών και ποιοτικών προϊόντων, καθώς τα ζώα ελεύθερης βοσκής τρέφονται με καλύτερη τροφή, και παράγουν γάλα μοναδικής ποιότητας.

Μέσω των μοναδικά ποιοτικών προϊόντων της η ΑΜΦΙΓΑΛ, όχι μόνο συμβάλλει στη σωστή διατροφή των καταναλωτών της και σε ένα υγιέστερο μέλλον ενισχύοντας ένα ποιοτικότερο τρόπο ζωής, αλλά και διαφυλάσσει τις αξίες, τις παραδοσιακές γεύσεις και συνταγές της Αμφιλοχίας και της Ελληνικής κουζίνας.

Τα παραδοσιακά προϊόντα της Αμφιλοχίας Γη διατίθενται αποκλειστικά στο δίκτυο  της ΑΒ Βασιλόπουλος και οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν στα ψυγεία και στους πάγκους κοπής των καταστημάτων της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα.

 

Η Αμφιλοχίας Γη είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Ιδρύθηκε το 2008 και βρίσκεται σε λειτουργία από το 2016, προερχόμενη από τα σπλάχνα του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Αγρινίου» ο οποίος πλησιάζει τα 100 χρόνια ιστορίας.

Η Αμφιλοχίας Γη, στηριζόμενη στις δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας, στην ανάγκη για προσφορά τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, στην καθιέρωση των πλέον υψηλών προτύπων παραγωγής, στο σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος και της παράδοσης, αλλά και στις ανάγκες και τις προτεραιότητες του καταναλωτή, προσδοκά να δημιουργήσει ένα σήμα κατατεθέν, απόλυτα αναγνωρίσιμο από τον Έλληνα καταναλωτή, το οποίο θα πιστοποιεί τη μοναδικότητα, την αυθεντικότητα, τη γνησιότητα και την υπεροχή των γεύσεων Αμφιλοχίας Γη.

Ο σεβασμός προς τον καταναλωτή είναι για την Αμφιλοχίας Γη άρρηκτα συνδεδεμένος με τον σεβασμό προς την ελληνική παράδοση. Η σχέση της Αμφιλοχίας Γη προς τον Έλληνα κτηνοτρόφο αποτελεί εγγύηση ποιότητας και γεύσης. Στόχος της Αμφιλοχίας Γη είναι τα προϊόντα της, να έχουν ιδιαίτερη θέση στο ελληνικό τραπέζι, περνώντας από γενιά σε γενιά.