Ένωση Αγρινίου

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Ένα «αλλιώτικο» ταξίδι στη γη της Αμφιλοχίας

Το πρώτο τηλεοπτικό της Αμφιλοχίας Γη είναι εδώ, με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά!

Αθήνα, 29 Απριλίου 2021 – Με ένα οδοιπορικό στην Αμφιλοχία, το brand τυροκομικών προϊόντων Αμφιλοχίας Γη, έρχεται φέτος με το πρώτο του τηλεοπτικό σποτ να μας ξεναγήσει στον τόπο όπου ξεκίνησαν όλα. Με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, το brand τυροκομικών προϊόντων έχει στόχο μέσω του τηλεοπτικού να εδραιώσει την παρουσία του στην ελληνική αγορά με πέντε προϊοντικές ετικέτες τυριού: Φέτα,  Γραβιέρα,  Κεφαλογραβιέρα,  Πεκορίνο και  Τσαλαφούτι, για όλους όσοι αναζητούν ένα ιδιαίτερο, αυθεντικό και αξιόπιστο προϊόν υψηλής ποιότητας από αγνές πρώτες ύλες και εξασφαλισμένη γνησιότητα γεύσεων.

Με σκηνικό την εύφορη γη της Αμφιλοχίας και πλάνα από όλα τα στάδια παραγωγής και επεξεργασίας των τυριών, η εταιρία αποσκοπεί να μας δώσει μία μικρή γεύση της προέλευσης τους, λίγο πριν φτάσουν στο πιάτο μας. Μέσω του τηλεοπτικού, προβάλλεται όλη η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων, η οποία έχει τις βάσεις της σε  όσους κατοικούν στην περιοχή της Αμφιλοχίας και ασχολούνται με τον κλάδο της  τυροκομίας ευρύτερα: τους ανθρώπους που καλλιεργούν τη γη, τους ανθρώπους που εκτρέφουν τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται ως τυροκόμοι και  τεχνικοί τροφίμων στο εργοστάσιο της Αμφιλοχίας Γη.

Μέσα σε αυτή την κοινότητα συνεργασίας που δημιουργείται, όλοι – αν και με διαφορετικό αντικείμενο απασχόλησης μεταξύ τους – μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ο στόχος είναι κοινός: η δημιουργία παραδοσιακών και ποιοτικών τυροκομικών προϊόντων που θα μπορούν να τα απολαμβάνουν όλοι.

Και κάπως έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι προέλευσης που οδηγεί σε ένα ταξίδι γεύσης, με «επιβάτες» όλους τους καταναλωτές που έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν προϊόντα αγνής πρώτης ύλης και αξεπέραστης γεύσης! Τα παραδοσιακά προϊόντα της Αμφιλοχίας Γη  διατίθενται αποκλειστικά στο  δίκτυο  της ΑΒ Βασιλόπουλος και οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν στα ψυγεία και στους πάγκους κοπής των καταστημάτων της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα.

Credits

Σκηνοθεσία: Βασίλης Κεκάτος

#AmfilohiasGi

Ακολουθήστε την Αμφιλοχίας Γη σε:

Instagram [click here]

YouTube [click here]

Facebook [click here]

Περισσότερα σχετικά με την Αμφιλοχίας Γη

Η Αμφιλοχίας Γη είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Ιδρύθηκε το 2008 και βρίσκεται σε λειτουργία από το 2016, προερχόμενη από τα σπλάχνα του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Αγρινίου» ο οποίος πλησιάζει τα 100 χρόνια ιστορίας.

Η Αμφιλοχίας Γη, στηριζόμενη στις δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας, στην ανάγκη για προσφορά τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, στην καθιέρωση των πλέον υψηλών προτύπων παραγωγής, στο σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος και της παράδοσης, αλλά και στις ανάγκες και τις προτεραιότητες του καταναλωτή, προσδοκά να δημιουργήσει ένα σήμα κατατεθέν, απόλυτα αναγνωρίσιμο από τον Έλληνα καταναλωτή, το οποίο θα πιστοποιεί τη μοναδικότητα, την αυθεντικότητα, τη γνησιότητα και την υπεροχή των γεύσεων Αμφιλοχίας Γη.

Ο σεβασμός προς τον καταναλωτή είναι για την Αμφιλοχίας Γη άρρηκτα συνδεδεμένος με τον σεβασμό προς την ελληνική παράδοση. Η σχέση της Αμφιλοχίας Γη προς τον Έλληνα κτηνοτρόφο αποτελεί εγγύηση ποιότητας και γεύσης. Στόχος της Αμφιλοχίας Γη είναι τα προϊόντα της, να έχουν ιδιαίτερη θέση στο ελληνικό τραπέζι, περνώντας από γενιά σε γενιά.