Ένωση Αγρινίου

Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

B2B συναντήσεις μεταξύ Ελληνικών και Ιταλικών Επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι 31.03.2021.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι  Εμπορικό Επιμελητήριο του Μπάρι και η Ένωση Ιταλικών Επιμελητηρίων Απουλίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Freshways», το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ –ΙΤΑΛΙΑ 2014-20, αναζητούν Ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων, προκειμένου να συμμετάσχουν σε διαδικτυακές B2B συναντήσεις και να έρθουν σε άμεση επαφή με την ιταλική αγορά.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα διεξαχθούν την προσεχή άνοιξη ( η ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα), χωρίς να απαιτείται κόστος συμμετοχής.

Οι επιχειρήσεις που αναζητούνται για συμμετοχή στις δράσεις πρέπει να δραστηριοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στους παρακάτω κλάδους:

  1. Λιανεμπόριο τροφίμων (καταστήματα)
  2. Εμπορικούς διαμεσολαβητές τροφίμων (διανομείς / πράκτορες / εισαγωγείς)
  3. Μεγάλες εταιρείες διανομής τροφίμων (εμπορικά κέντρα, αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων / ξενοδοχεία / εστιατόρια / καφετέριες)
  4. Εταιρείες επικοινωνίας / προώθησης τροφίμων (περιοδικά τροφίμων, bloggers τροφίμων, influencers τροφίμων, συντάκτες τροφίμων).

Εφόσον η επιχείρησή σας πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, παρακαλούμε όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας άμεσα, συμπληρώνοντας την κάτωθι αίτηση συμμετοχής (στην Αγγλική γλώσσα):

https://tinyurl.com/3x5k537u

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρις την 31η Μαρτίου το αργότερο.

Επισημαίνουμε, για ακόμα μια φορά, πως δεν υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή στη δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για τυχόν βοήθεια στη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στο: contact@epimetol.gr  ή στο 2641074531  (κ. Γεώργιος Ρόμπολας)