Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Εβδομάδα Αγροτικού Οράματος: 22-26 Μαρτίου 2021

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διοργανώνει μια διαδικτυακή εκδήλωση - «Εβδομάδα Αγροτικού Οράματος: Πως φαντάζει το μέλλον των αγροτικών περιοχών της Ευρώπης» μεταξύ 22 και 26 Μαρτίου 2021. 

 

Αυτή η διαδραστική εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και συζητήσεις υψηλού επιπέδου, εικονικούς "εκθεσιακούς χώρους", πολλά εργαστήρια και παράλληλες δραστηριότητες.

Σε όλα αυτά μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι από ολόκληρη την Ευρώπη για να συνεργαστούν για την προετοιμασία ενός μακροπρόθεσμου οράματος για το μέλλον των αγροτικών περιοχών της ΕΕ, για το οποίο η Επιτροπή πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση το καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια της Rural Vision Week οι ενδιαφερόμενοι από διάφορους οργανισμούς θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή απευθείας μεταξύ τους, να συνεισφέρουν στους εικονικούς "εκθεσιακούς χώρους" ή να φιλοξενούν ή να συμμετέχουν σε μια παράλληλη δραστηριότητα.

Γίνετε και εσείς συμμέτοχος της κοινότητας κατά τη διάρκεια της «Εβδομάδας Αγροτικού Οράματος» -ακούγοντας και συζητώντας το αγροτικό όραμα με άλλους ενδιαφερόμενους και ειδικούς που δραστηριοποιούνται και ενδιαφέρονται για το μέλλον των αγροτικών μας περιοχών.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ENRD προκειμένου να έχετε συνεχή ενημέρωση σχετικά με την εκδήλωση αυτή.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: ead@mou.gr