Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 — Κατηγορίες: Η φωνή του αγρότη

Αγρότη: Συνάντησε το ΚΥΔ ψηφιακά και με ασφάλεια κάνε ΔΩΡΕΑΝ τη δουλειά σου

Ψηφιακή υποστήριξη σε πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, εύκολα, γρήγορα, απομακρυσμένα και με απόλυτη ασφάλεια. Μια ακόμη υπηρεσία από τη ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ προς τους παραγωγούς και τα ΚΥΔ.

H NEA ΠΑΣΕΓΕΣ, προσανατολισμένη πάντα στην προσπάθεια της ουσιαστικής υποστήριξης των χιλιάδων παραγωγών και των ΚΥΔ, ενημερώνει ότι είναι διαθέσιμη και πλήρως λειτουργική η νέα ψηφιακή εφαρμογή, το meet.kyd.gr, μέσω της οποίας τόσο οι αγρότες όσο και τα ίδια τα ΚΥΔ, μπορούν εύκολα, αποτελεσματικά και κυρίως με ασφάλεια και με απόλυτη τήρηση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στη χώρα για τον κορωνοϊό, να διεκπεραιώσουν κάθε εργασία, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του παραγωγού και η άσκοπη μετακίνησή του.

Πρόκειται για ένα ψηφιακό εργαλείο, εξαιρετικά απλό στη χρήση του, με το οποίο καθίσταται άμεσα εφικτή η τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε παραγωγούς και ΚΥΔ, χωρίς μάλιστα ο παραγωγός να χρειαστεί να κάνει οτιδήποτε περισσότερο, παρά να χρησιμοποιήσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου. Φυσικά…και χωρίς κάποια χρέωση, καθώς η ψηφιακή πλατφόρμα meet.kyd.gr παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους.

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από τους συνεργάτες της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ, ώστε από σήμερα να τεθεί σε καθολική χρήση και να μπορέσουν οι χιλιάδες παραγωγοί, από το κινητό τους τηλέφωνο ή από τον υπολογιστή τους, να συνομιλήσουν  με το συνεργαζόμενο ΚΥΔ και από την ασφάλεια του σπιτιού τους να ολοκληρώσουν, για παράδειγμα, την απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου, διαδικασία υποχρεωτική υπενθυμίζουμε, για τους δε ενταγμένους στα Βιολογικά ή στο πρόγραμμα των αυτόχθονων φυλών, με καταληκτική ημερομηνία την 16η Νοεμβρίου, ενώ σε εξέλιξη είναι οι διορθώσεις των Αιτήσεων της Ενιαίας Ενίσχυσης απ’ τον ΟΠΕΚΕΠΕ, διαδικασία που επίσης απαιτεί τη συμμετοχή των αγροτών.

Υπενθυμίζουμε, ότι ανάλογη εφαρμογή είχε σχεδιάσει και διαθέσει, επίσης ΔΩΡΕΑΝ, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ και κατά την πρώτη καραντίνα, όταν μάλιστα κάποιοι πάσχιζαν για να μείνουν κλειστά τα ΚΥΔ και να μην υποβληθούν οι Δηλώσεις ΟΣΔΕ, με όσες συνέπειες θα είχε αυτό για τις πληρωμές. Με ψηφιακό τρόπο και τότε η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ έδωσε τη λύση, η οποία μάλιστα υιοθετήθηκε από την πολιτεία και έτυχε απόλυτης εφαρμογής.

Στις νέες συνθήκες, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ έρχεται για μια ακόμη φορά να δώσει διεξόδους, όχι με πυροτεχνήματα και με ανούσιες εκδηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης και επικοινωνιακής προβολής, αλλά με επί της ουσίας λύσεις στα πραγματικά προβλήματα που δημιουργούνται από τους ισχύοντες περιορισμούς.

Το εργαλείο meet.kyd.gr ήρθε για να μείνει. Και για να αποτελέσει την ψηφιακή πύλη υποστήριξης των παραγωγών σήμερα και στο μέλλον, για οποιαδήποτε εργασία και όποια ανάγκη προκύψει.