Ένωση Αγρινίου

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Γενική Συνέλευση…με νέο όραμα και προγραμματισμό για την Ένωση Αγρινίου

Παρουσιάστηκε το σχέδιο δράσης για τα επόμενα χρόνια και οι νέες επενδυτικές πρωτοβουλίες της Ένωσης Αγρινίου.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκε αναλυτικά απ’ τον πρόεδρο κ. Θωμά Κουτσουπιά, τον διευθυντή κ. Νίκο Καζαντζή και στελέχη της Ένωσης ο προγραμματισμός δράσης του Συνεταιρισμού για το επόμενο διάστημα, ενώ εκτενής αναφορά έγινε τόσο στην καλή πορεία της ΑΜΦΙΓΑΛ και του εργοστασίου ζωοτροφών, όσο και στον εκσυγχρονισμό, την καλή πορεία και την επέκταση του εργοστασίου επεξεργασίας ελιών του Συνεταιρισμού.

Ο πρόεδρος κ. Κουτσουπιάς προχώρησε, μάλιστα, σε αναλυτική περιγραφή των νέων μεγάλων επενδυτικών σχεδίων που ήδη υλοποιεί, όπως και εκείνες που έχει δρομολογήσει ο Συνεταιρισμός.

Ενημέρωση υπήρξε και για το ΟΣΔΕ, που φέτος υλοποιείται σε ιδιαίτερες συνθήκες, με τον κ. Κουτσουπιά να δηλώνει απολύτως ικανοποιημένος από τις πρωτοβουλίες που έλαβε η Ένωση Αγρινίου και η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, ανοίγοντας το δρόμο για τη διαφάνεια και την οριστική απαγκίστρωση από το καθεστώς που επί σειρά ετών λυμαίνεται το λογισμικό του ΟΠΕΚΕΠΕ. Σε ότι τις δηλώσεις, διαδικασία που ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες, ο κ. Κουτσουπιάς τόνισε χαρακτηριστικά πως «αποτελεί εξαιρετικά μεγάλη τιμή για την Ένωση το γεγονός ότι για μια ακόμη φορά είχαμε την σχεδόν καθολική αποδοχή των παραγωγών, που απέδειξαν ότι εμπιστεύονται την Ένωση».

Παράλληλα, έγινε ο έως τώρα απολογισμός, ενώ κατατέθηκαν αναλυτικά οικονομικά μεγέθη για το σύνολο των δραστηριοτήτων.

Τόσο ο απολογισμός-ισολογισμός όσο και το πρόγραμμα δράσης, για την ανάπτυξη της Συνεταιριστικής  Οργάνωσης, όπως και ο προϋπολογισμός για το τρέχον οικονομικό έτος, εγκρίθηκαν ομόφωνα απ’ το Σώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομοθυμία που επέδειξε η Γενική Συνέλευση σε όλα τα θέματα που απασχόλησαν τις εργασίες της συνέλευσης, προκάλεσε τα θετικά σχόλια του προεδρείου, καθώς δεν υπήρξε η παραμικρή παραφωνία.