Ένωση Αγρινίου

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Μένουμε σπίτι και υποβάλλουμε ΟΣΔΕ

Έξυπνη εφαρμογή, λύση στο γρίφο του ΟΣΔΕ: Απλά, εύκολα, γρήγορα, όλα τα δικαιολογητικά, η εξουσιοδότηση, ο κωδικός υποβολής με ένα sms.

Προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, σεβόμενη τις οδηγίες που έχει δώσει το Υπουργείο και ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ανέθεσε σε ομάδα έργου το σχεδιασμό και την υλοποίηση Πλατφόρμας Υποστήριξης των ΚΥΔ, μιας  «έξυπνης εφαρμογής», που έρχεται να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και στην αγωνία των παραγωγών για την εξ αποστάσεως διαδικασία.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή και αναμφίβολα θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο για τα ΚΥΔ του δικτύου της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ και τους παραγωγούς, στην ιδιαίτερη φέτος διαδικασία της υποβολής των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ), λόγω των μέτρων που έλαβε η πολιτεία για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

  • Μέσω της Πλατφόρμας Υποστήριξης των ΚΥΔ για απομακρυσμένη υποβολή Δήλωσης, οι αγρότες θα μπορούν λαμβάνοντας ένα sms να ανοίξουν την εφαρμογή και να κάνουν την προβλεπόμενη εξουσιοδότηση εκπροσώπου ΚΥΔ, με ηλεκτρονική υπογραφή, αποστέλλοντας παράλληλα και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Και το σημαντικότερο: Το «μένουμε σπίτι» γίνεται πράξη. Οι παραγωγοί θα μπορούν από το κινητό τους τηλέφωνο ή από τον υπολογιστή τους, να παρακολουθούν on line τη διαδικασία, παρεμβαίνοντας όπου και όταν χρειάζεται, να υποδείξουν σημεία και αγροτεμάχια στους χάρτες ή να κατευθύνουν οι ίδιοι τον εργαζόμενο του ΚΥΔ που θα έχει αναλάβει τη Δήλωσή τους.

  • Έτσι, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων που αυτή μας παρέχει, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, πάντα πρωτοπόρος στα ζητήματα καινοτομίας και πάντα στο πλευρό των ΚΥΔ και των παραγωγών, δίνει την ιδανική λύση, διευκολύνοντας όχι μόνο τους αγρότες και τα ΚΥΔ, αλλά την ίδια την πολιτεία, στο να ολοκληρωθεί το ΟΣΔΕ του 2020 χωρίς πρόσθετα προβλήματα.

Η εφαρμογή δοκιμάζεται ήδη σε σειρά συνεργαζόμενων ΚΥΔ και θα είναι πλήρως λειτουργική και διαθέσιμη την ερχόμενη Δευτέρα 13 Απριλίου.