Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 01 Οκτώβριος 2018 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στις Βρυξέλλες για την ξυλώδη βιομάζα  

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε συμβούλους, τεχνικούς της αγροβιομηχανίας, σε υπηρεσίες γεωργικών εφαρμογών, σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, κλπ.

Το ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου uP_running στο οποίο συμμετέχει ενεργά ως εταίρος, διοργανώνει σε συνεργασία με τους UCAB και CIRCE- εκπαιδευτικό σεμινάριο για την ξυλώδη βιομάζα από αγροτικά κλαδέματα και εκριζώσεις, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αγροτικής Ανάπτυξης (European Network for Rural Development) στις Βρυξέλλες,  με θέμα «Πώς να υποστηρίξετε τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν μια νέα αλυσίδα αξίας με βάση την βιομάζα από αγροτικά κλαδέματα και εκριζώσεις».

Το έργο uP-running προσβλέπει να ξεκλειδώσει το ισχυρό Ευρωπαϊκό δυναμικό των υπολειμμάτων της ξυλώδους βιομάζας που προέρχεται από Αγροτικά Κλαδέματα και Εκριζώσεις και να προωθήσει τη βιώσιμη χρήση της ως ενεργειακή πρώτη ύλη. Το έργο uP-running δομήθηκε με τη φιλοδοξία να είναι το προοίμιο της διεύρυνσης της χρησιμοποίησης του ξύλου των Αγροτικών Κλαδεμάτων και Εκριζώσεων στην Ευρώπη.

Δείτε την ανακοίνωση – πρόσκληση της εκδήλωσης και μια σύντομη περιγραφή ΕΔΩ.