Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Ο Παναιτωλικός στην ΑΜΦΙΓΑΛ

Αύριο, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 το πρωί.

O ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ως κορυφαίος εκπρόσωπος του αθλητισμού της Αιτωλοακαρνανίας από το 1926 που ιδρύθηκε, στήριξε και στηρίζει κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία και ενισχύει τη συνεργασία του με παραγωγικούς φορείς και επιχειρήσεις του νομού.

Στο πλαίσιο αυτό αύριο Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 (ώρα 11.00 π.μ.) πραγματοποιεί επίσκεψη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΑΜΦΙΓΑΛ ΑΕ στο Δήμο Αμφιλοχίας, στην οποία η διοίκηση της ΠΑΕ, στελέχη, το τεχνικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα ξεναγηθούν και θα ενημερωθούν από τους υπεύθυνους της εταιρίας για τη λειτουργία της.

Η ΑΜΦΙΓΑΛ ΑΕ ιδρύθηκε το 2008 με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση» Αγρινίου. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας γάλακτος, η οποία στοχεύει στο να στηρίξει έμπρακτα τον κτηνοτρόφο της Αιτωλοακαρνανίας, παρέχοντας συγχρόνως στον καταναλωτή τη δυνατότητα να απολαύσει εξαιρετικής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα από αγνές ελληνικές πρώτες ύλες.

Ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2016 και ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάρτιο του 2017. Η 4.000 τ.μ. μονάδα έχει αναπτυχθεί σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας, και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στον τομέα της, δίνοντας την ευκαιρία στα Αιτωλοακαρνανικά προϊόντα να κατακτήσουν τις διεθνείς αγορές.

Η δυναμικότητας της για την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων ανέρχεται σε 100 τόνους αιγοπρόβειο γάλα ημερησίως, ενώ συνεργάζεται με 450 παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας για την προμήθειά του.

Η ΑΜΦΙΓΑΛ ΑΕ είναι επίσημος χορηγός της ομάδας μας την περίοδο 2018-2019.