Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

«Άλμα Ανάπτυξης» για την Αιτωλοακαρνανία

Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και η ΑΜΦΙΓΑΛ στηρίζουν το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας.

Η αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των δυνάμεων του ανθρώπινου δυναμικού της Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί τους κομβικούς στόχους της πρωτοβουλίας για την διεξαγωγή ενός θεσμικού συνεδρίου, που με την υποστήριξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και της ΑΜΦΙΓΑΛ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, ώρα έναρξης 17:00 μ.μ. και το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ώρα έναρξης 09:00 π.μ., στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Σύμμαχοι σ’ αυτή την προσπάθεια είναι η μοναδική ομορφιά του τόπου, η ευφορία της γης, οι ικανότητες των κατοίκων, οι αναξιοποίητοι ή ανεκμετάλλευτοι πόροι.

Η διοργάνωση του συνεδρίου, την ευθύνη της οποία έχουν αναλάβει οι εφημερίδες «Συνείδηση της Αιτωλίας και της Ακαρνανίας» και «Freetypos», τα portal«Sinidisi.gr» και «Agriniotimes.gr», καθώς και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί «ΔΥΤΙΚΑ FM – 92,8», «LOUD FM – 98,2» και «Agrinio 93,7»,  επιχειρεί επίσης να εξυπηρετήσει έναν απτό και ουσιώδη σκοπό: την συμμετοχή όλων των φορέων και δυνάμεων της Αιτωλοακαρνανίας στην κατεύθυνση συγκρότησης ενός βιώσιμου σχεδίου ανάπτυξης.

Η εμπεριστατωμένη διερεύνηση των παραγωγικών δυνατοτήτων κάθε περιοχής προκειμένου να τεθούν ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι για την αναπτυξιακή προοπτική της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας καθιστά το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο γεγονός, βαρύνουσας σημασίας.