Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

 ΟΣΔΕ 2018: Παράταση μέχρι 15 Ιουνίου

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, την τεράστια εμπειρία στο έργο και την καλή οργάνωση του Συνεταιρισμού, διασφαλίζουμε σε απόλυτο βαθμό τα Δικαιώματα των παραγωγών και το εισόδημά τους.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι Έλληνες αγρότες για την ομαλή υποβολή των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης για το έτος 2018, υποστήριξε στην Ε. Ένωση την παράταση της τελικής ημερομηνίας υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έως την 15η Ιουνίου 2018.

Στο πλαίσιο αυτό, ψηφίστηκε ομόφωνα Εκτελεστικός Κανονισμός από την αρμόδια επιτροπή της Ε. Επιτροπής, στις 26 Απριλίου, με τον οποίο παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της ΕΑΕ έως την 15η Ιουνίου, αντί της 15ης Μαΐου.

Μετά τη δημοσίευση του Κανονισμού στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ, το Υπουργείο θα προχωρήσει στις αναγκαίες τροποποιήσεις των εθνικών αποφάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας και για λίγες μόνο ακόμη ημέρες, θα επιβάλλεται ποινή 1% επί της δικαιούμενης ενίσχυσης (εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων).

Η Ένωση Αγρινίου για μια ακόμη χρονιά βρίσκεται σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, σε κάθε πόλη και χωριό, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους χιλιάδες παραγωγούς που σταθερά εμπιστεύονται χρόνια τώρα τον Συνεταιρισμό μας για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες μας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων στα κεντρικά μας γραφεία, στην Παπαϊωάννου 23 στο Αγρίνιο, στα υποκαταστήματα και στα συνεργεία που βρίσκονται σε όλες τις περιοχές του νομού.