Ένωση Αγρινίου

Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

ΟΣΔΕ 2017 → Δυνατά, αξιόπιστα, συνεταιριστικά

Πανέτοιμη η Ένωση Αγρινίου, που φέτος, απαλλαγμένη από «μεσάζοντες συντονισμού» θα βρίσκεται σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, σε κάθε πόλη και χωριό, παρέχοντας ακόμη καλύτερες και πιο οικονομικές υπηρεσίες.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξε εντατική προετοιμασία και οι εργαζόμενοι είναι σε πλήρη ετοιμότητα, ικανοί να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα και διατεθειμένοι να εργαστούν σκληρά, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του έργου, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους χιλιάδες παραγωγούς που σταθερά εμπιστεύονται χρόνια τώρα την Ένωση Αγρινίου, για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε και την αξιοπιστία του Συνεταιρισμού.

Τα συνεργία της Ένωσης Αγρινίου, στελεχωμένα με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και με τον κατάλληλο εξοπλισμό, φέτος θα καλύψουν ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία και θα βρίσκονται σε όλες τις πόλεις και όλα τα χωριά.

Η διαδικασία ξεκινά στις 15 Μαρτίου και, φυσικά, θα είναι πάντα διαθέσιμες οι κεντρικές μας υπηρεσίες στο Αγρίνιο, στην οδό Παπαϊωάννου 23.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς μιλά για τις αλλαγές που φέτος υπάρχουν στο ΟΣΔΕ:

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Ένωσης Αγρινίου, η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, εμπειρία και η καλή οργάνωση του Συνεταιρισμού, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τους αγρότες μας, οι οποίοι και όχι μόνο δεν έχουν κάτι να ανησυχούν, αλλά, αντιθέτως, γνωρίζουν ότι και φέτος θα απολαύσουν την ίδια αξιόπιστη υπηρεσία, με χαμηλότερο κόστος, αφού καταφέραμε να απαλλαγούμε από «μεσάζοντες συντονισμού», η μόνη “προσφορά” των οποίων ήταν η οικονομική αφαίμαξη των παραγωγών.

Οι αλλαγές που πρόσφατα ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου, δικαιώνουν τη μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια, που μαζί με πολλούς άλλους συνεταιρισμούς και φορείς, αλλά και τους εργαζομένους, κάναμε, προκειμένου να επανακτήσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ την πλήρη κυριότητα του έργου και να μας επιτραπεί, απερίσπαστα πια, να κάνουμε αυτό που με συνέπεια έχουμε αποδείξει ότι γνωρίζουμε ως κύριο έργο να παρέχουμε.