Ένωση Αγρινίου

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 — Κατηγορίες: Επικαιρότητα

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ελαιόφυτο

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στο παλιό δημοτικό, από 9:30 έως 13:30.

Η Ένωση Αγρινίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, καλεί τους κατοίκους του Ελαιοφύτου και της ευρύτερης περιοχής, δυναμικά να υποστηρίξουν τη νέα εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, με τη συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαιοφύτου «Παναγία Βλαχερνών» και με την υποστήριξη της μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου, που προσφέρει τα μέγιστα στην όλη προσπάθεια.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο παλιό δημοτικό σχολείο, στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου, από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 1:30 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγρότες εθελοντές αιμοδότες, την απευκταία περίπτωση που παραστεί η ανάγκη χορήγησης αίματος, μπορούν να επικοινωνούν με την Ένωση Αγρινίου στο 2641.0.32299 και 6972437944.

Η επόμενη αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΤΑ Αιτωλοακαρνανιας-Λευκάδος και πάντα με την υποστήριξη της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, από 8:00 έως 14:30.

Επίσης, γνωστοποιούμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου  Εθελοντών  Αιμοδοτών Αγρινίου προσκαλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική  Απολογιστική  Συνέλευση την Τετάρτη  8 Φεβρουαρίου  2017 και ώρα 6:00 μμ. στα γραφεία του Συλλόγου στο Αγρίνιο (Αναστασιάδη και Βότση γωνία).