Ένωση Αγρινίου

Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 — Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Προσοχή, είναι απάτη!

Επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την καλή φήμη της Ένωσης Αγρινίου για να εξαπατήσουν ανυποψίαστα θύματα.

ea

 

Σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες που έχουν γνωστοποιηθεί τόσο στην Ένωση Αγρινίου όσο και στην Ελληνική Αστυνομία, άγνωστοι δράστες προσποιούμενοι στελέχη του Συνεταιρισμού μας, επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά, υποσχόμενοι επιδοτήσεις και ένταξη σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Κατά τις ίδιες καταγγελίες οι δράστες εμφανίζονται καλοντυμένοι και με σχετική γνώση γύρω από αγροτικά ζητήματα και προσεγγίζουν τα υποψήφια θύματά τους, κυρίως ηλικιωμένους, σε αγροτικές περιοχές, επικαλούμενοι ότι εκπροσωπούν την Ένωση Αγρινίου.

Το τελευταίο διάστημα, εν όψει και της έναρξης των νέων προγραμμάτων του ΠΑΑ, έχουν αναπτύξει δράση σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, δε λείπουν δε οι περιπτώσεις που κατάφεραν να εξαπατήσουν πολίτες.

Η Ένωση Αγρινίου γνωστοποιεί ότι ουδεμία σχέση έχει με τέτοιες πρακτικές και καλεί τους παραγωγούς ΠΟΤΕ, σε ΚΑΝΕΝΑΝ και για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να μην δίνουν χρήματα.

Σε περίπτωση που κάποιος τους προσεγγίσει ζητώντας τους χρήματα δήθεν για ενισχύσεις ή ένταξη σε προγράμματα, να επικοινωνούν αμέσως με τον Συνεταιρισμό στο 2641.0.32299 ή 2441.0.69007 και με την Αστυνομία, όπου οφείλουν να καταγγέλλουν το περιστατικό, προκειμένου οι διωκτικές αρχές να μπορέσουν πιο εύκολα και γρηγορότερα να εντοπίσουν τους απατεώνες.